Last news in Fakti

3 Ноември, 2018 17:24 1 263 0

Десподов счупи каръка на ЦСКА срещу отборите от Топ 6

  • цска-
  • десподов-
  • победа-
  • футбол

Неспасяем изстрел на крилото донесе победата на "червените" срещу пловдивското Локо

Локомотив (Пловдив) отстъпи пред ЦСКА в среща от 14-ия кръг на Първа лига, съобщи topsport.bg. "Червените" стигнаха до победата с гол на Кирил Десподов, разписал се през вторите 45 минути на сблъсъка. Домакините имаха амбицията да запишат нова престижна победа на сметката си. Пловдивчани до момента през сезона постигнаха няколко големи успеха - Лудогорец, Левски и Ботев (Пловдив). Днес обаче нямаха подобен шанс.

Първото полувреме бе белязано от предпазливите действия и на двата тима, които със сигурност искаха да поведат първи в резултата, но в същото време не желаеха да инкасират попадение.

По-настоятелни в действията си на терена бяха състезателите в червени екипи, като те редуваха опити за пробиви по крилата с такива през централната част на терена. Така до почивката попадения в двете врати не бяха реализирани.

През вторите 45 минути преобладаваха грубите нарушения и предупрежденията, от страна на съдията.

В 57-ата минута всичко в мача бе решено от гениално изпълнен свободен удар, от страна на Кирил Десподов. С поредния си подобен гол през сезона, младият талант на "армейците" доказа, че е способен да понася отговорността в напрегнатите моменти от сезона.

До края на срещата обаче нова промяна в резултата така и не беше регистрирана.

Така ЦСКА отново се изравни с Лудогорец на върха в класирането, преди разградчани да са изиграли двубоя си от текущия кръг. Локомотив остава на границата на първата шестица в подреждането.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА