5 Ноември, 2018 12:58 1 494 1

Стоянович: Имаме проблем на вратарския пост

  • стоянович-
  • левски-
  • ботев пловдив-
  • грешка-
  • митрев-
  • криза-
  • вратари

"Не съм говорил нищо на полувремето", заяви сръбският специалист

Треньорът на Левски Славиша Стоянович говори след победата с 4:1 срещу Ботев (Пловдив) от 14-ия кръг на Първа лига. Сърбинът коментира и гафа на Божидар Митрев, който позволи на "канарчетата" да изравнят преди почивката.

"Беше важен мач. Труден двубой срещу добър отбор и добър треньор. След отпадането от Купата искахме да покажем добра игра и мисля, че това беше видно през целия мач. Допуснахме гол в лош момент в края на полувремето, но веднага след почивката вкарахме в също толкова важен момент. Взехме ценни три точки. Нищо специално не съм им говорил на полувремето на момчетата. Трябваше да опазим двамата им най-добри играчи в средата на терена. Ранният гол през второто полувреме много ни улесни", каза Стоянович.

"Искрено и честно – не знам как да ви отговоря на въпроса има ли вратарска криза в Левски. Нека да преспим и да видим какъв анализ с треньора на вратарите ще направим. Очевидно е, че имаме проблеми на този пост, трябва да ги решим. Трябва така да реагираме като днес. Винаги имаме добра подкрепа от трибуните. Трябва да им отвръщаме с атрактивен и офанзивен футбол. Понякога това не е възможно, но се трудим да бъдем по-компактни. Крачка по крачка вървим напред, контузените са много и трябва да се върнат в строя, но пък други получават шансове", продължи той.

"Ще видим дали Нуно Рейш ще остане да играе в центъра на отбраната. Той е поливалентен футболист, игра добре, честитя му и на него. Срещу Черно море сега ще се изправим пак, но за първенство – сега отиваме пак на неудобен терен. Физически здрав отбор. Ще бъде тотално друг мач, защото отборът им значително по-силен във физическо отношение", завърши треньорът на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 1 Отговор
    Къде е сега "Лефски във А окръжна", да му се смея? Аре да лапне на Дришата и да каже обичам те, вържи ме, Пори ме и такива извратенящини!