7 Ноември, 2018 14:32 1 072 0

Клоп предупреди играчите си: Да не се повтаря!

  • клоп-
  • цървена звезда-
  • ливърпул-
  • загуба-
  • шампионска лига

"В този мач забравихме магията от началото на сезона", скръцна със зъби наставникът на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази разочарованието си след загубата с 0:2 от Цървена звезда в Белград.

"Не успяхме да контролираме мача. Те отново бяха много агресивни, както и в първия двубой помежду ни, но сега просто улеснихме много нещата за тях. Трябва да се взимат добри решения, да се вкарват голове, а ние не го направихме", коментира Клоп след срещата от груповата фаза на Шампионска лига.

"Атмосферата на стадиона не попречи на моите футболисти. Тя беше много позитивна, особено след втория гол", каза германският специалист.

"Дали сме загубили магията от началото на сезона? Да, но само в този мач. Трябва да направим така, че това да не се повтаря", добави Клоп.

Следващият мач на Ливърпул е гостуване на ПСЖ на 28 ноември. На старта на груповата фаза Ливърпул се наложи над парижани с 3:2 на "Анфийлд", а сега срещата ще бъде от решаващо значение и за двата отбора по пътя към осминафиналите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА