8 Ноември, 2018 01:00 1 511 0

Йордан Минев ще продължи да играе футбол

  • минев-
  • кариера-
  • ветеран-
  • ботев пловдив-
  • договор

Ветеранът удължи договора си с Ботев Пловдив

38-годишният Йордан Минев най-вероятно ще остане за още един сезон в Ботев (Пд). Защитникът, който играе силно от началото на първенството, има контракт с „жълто-черните" до лятото на 2019-а. Ръководството на Ботев е взело решение да предложи нов договор на Минев, но все още няма конкретни разговори със самия футболист. Очаква се това да стане в най-скоро време, пише "Meридиан Мач". Близки до Данчо пък потвърдиха, че той няма никакво намерение да прекратява кариерата си и с радост ще остане още един сезон в Ботев.

Междувременно стана ясно, че други двама от отбора - Серкан Юсеин и Даниел Кайзер, са получили конкретни предложения за нов договор. Вратарят дори не се е бавил с отговора и на 99 процента ще преподпише с „канарчетата".

Очаква се много скоро да стартират преговори и с още двама, на които договорите изтичат в края на сезона - Стивън Петков и Радо Терзиев. Няма да се предлага нов контракт на Густаво Афонсо, с който клубът иска да се раздели още през зимната пауза, защото заплатата му е прекалено висока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА