10 Ноември, 2018 01:00 2 231 1

Проблеми в съблекалнята на Атлетико Мадрид

  • щаб-
  • лекари-
  • треньори-
  • атлетико мадрид-
  • свада-
  • съблекалня

Играчите скочиха срещу кондиционен треньор поради изтичане на информация към медиите

Част от футболистите на Атлетико Мадрид изразиха възмущението си от множеството контузии от началото на сезона. Вчера между тях и кондиционния треньор Ел Профе Ортега се е появило напрежение, твърди Marca. Повод за свадата е била поредната мускулна контузия на Хосе Хименес - трета в рамките на месец и четвърта от началото на сезона.

Ситуацията с контузията е отишла по-далеч и именно това е възмутило играчите. В испанския радиоефир се появи информация, че единият крак на уругваеца е по-голям от другия и именно това е причина за постоянните му травми. Ден по-късно журналистът се извини: “От медицинския щаб ми потвърдиха, че Хименес няма асиметрия. Извинявам се на играча, лекарите и клуба”.

Футболистите на “дюшекчиите” са ядосани от изтичането на информация от съблекалнята, и то от лекарите на отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    3 0 Отговор
    като имампроблем в съблеканята викат бригада да го острани но вече ако има проблем в отбора е съвсем друго нещо но нали сте си толкова грамотнички горките жалки търсещи отчаяно внимание наричащи себеси журналисти но все едно аз да се наричам олигарх същото е...