Last news in Fakti

23 Ноември, 2018 01:00 1 778 0

40 милиона спират Барса да продаде Дембеле

  • барселона-
  • дембеле-
  • борусия дортмунд-
  • продажба-
  • бонуси-
  • загуба

Каталунците искат да разкарат французина заради лошото му поведение

Заради лошото поведение напоследък на младото крило на Барселона Усман Дембеле, придружено с неубедителните му изяви за тима, се заговори за негова продажба. Както е известно, каталунците закупиха французина от Борусия (Дортмунд) преди година за сумата от 105 млн. евро плюс редица бонуси, свързани с голове и трофеи.

Според германското издание Die Welt именно тези бонуси, които възлизат на 40 млн. евро може да се окажат препъникамък, в случай че Барса реши да продаде Дембеле преди изтичането на настоящия му контракт, който е до 30-ти юни 2022 г. На тази дата германският клуб трябва да получи парите от клаузите, които са се активирали. Ако футболистът бъде продаден преди това обаче, каталунците ще са задължени да платят всичките 40 млн. евро от различните клаузи.

Така, дори и да продаде крилото за много пари, Барселона най-вероятно ще е на голяма загуба, плащайки за разочаровал играч 145 млн. евро. Смята се, че Арсенал и Ливърпул проявяват интерес към френския национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА