Last news in Fakti

26 Ноември, 2018 14:28 1 362 0

Десподов тренира по модерна програма

  • десподов-
  • цска-
  • възстановяване-
  • контузия-
  • славия-
  • тренировки

Талантът ще е възстановен за мача със Славия

Крилото на ЦСКА Кирил Десподов бе натоварен значително през вчерашния ден. Футболистите, играли срещу Дунав, имаха възстановително занимание, но фланговият нападател се готвеше по индивидуална програма, пише „Тема Спорт“.

Десподов не пътува за Русе, тъй като щабът предпочете да го предпази от усложняване на травмата. Крилото проведе специални упражнения пред погледа на единия от кондиционните треньори на отбора Кирил Динчев. Националът трябваше да пази баланс върху гумени поставки, като се движи бързо по тях и в същото време докосва сензори. Тази тренировъчна система бе въведена наскоро в тима, а от няколко години се използва от най-големите клубове като Реал (Мадрид) и Байерн.

Десподов ще бъде готов за следващия шампионатен мач - със Славия на 2 декември от 17:00 часа. Той обаче ще трябва да внимава да не си изкара жълт картон в срещата, тъй като виси с 4. Ако бъде санкциониран срещу “белите”, Десподов ще е наказан за ключовия сблъсък с Лудогорец на “Армията” на 6 декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА