Last news in Fakti

28 Ноември, 2018 09:43 1 862 1

Юве с Роналдо направи важна крачка в Шампионската лига

  • шампионска лига-
  • ювентус-
  • кристиано роналдо-
  • валенсия-
  • манчестър юнайтед

Роналдо помогна на тима с важна асистенция

Юве с Роналдо направи важна крачка в Шампионската лига - 1
Снимка: БТА/ AP

Ювентус се класира за осминафиналите в Шампионската лига, след като победи у дома Валенсия с 1:0 в среща от петия кръг на груповата фаза на турнира.

„Старата госпожа“ създаде много голови положения, но успя да реализира само веднъж. Гостите от Испания също имаха своите шансове, но вратарят на домакините бе на ниво. Единственият гол в срещата беше отбелязан от Марио Манджукич в 59-ата минута след прекрасна асистенция на Кристиано Роналдо.

Така Юве събра 12 точки в група „H“ и е сигурен участник във фазата на директните елиминации догодина. Ако в последната си среща италианските шампиони победят Йънг Бойс от Швейцария, то те ще си гарантират и първото място. В другия мач от групата късно снощи Манчестър Юнайтед победи швейцарците с 1:0 с гол в добавеното време.

„Червените дяволи“ имат 10 точки и също ще играят на осминафиналите в ШЛ. Тимът на Валенсия, който е с актив от 5 точки, ще продължи европейската си авантюра в Лига Европа. Йънг Бойс от пет мача има само една точка.

Юве с Роналдо направи важна крачка в Шампионската лига
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    11 1 Отговор
    Ами Роналдо си е Роналдо !!!
    Да, много голямо его, но работи здраво, за да го заслужи, това никой нормален човек не може да го отрече !!!
    Е, този сезон може би Ювентус ще спечелят Шампионска лига ?!