29 Ноември, 2018 14:59 2 076 6

Гошо Петков: Боли ме как си тръгнах от Левски

  • петков-
  • левски-
  • михайлов-
  • гонене-
  • контузии-
  • футболист на годината-
  • славия

"Надявам се да стана Футболист на годината", призна вратарят на Славия

Вратарят на Славия и националния отбор Георги Петков призна, че си е тръгнал със сълзи от Левски и е преживял доста тежко тръгването си от Герена. Гошо смята, че това не е бил правилният начин за раздяла.

“Две са нещата, през които най-трудно преминах. Първото беше, когато счупих крак в Левски. Изкарах осем доста тежки месеци. Второто нещо е начинът, по който се случи раздялата ми с Левски. Не исках така да става, преживях го доста тежко. Имаше сълзи, нормално. Не трябваше да си тръгвам по този начин. Да, освободили са ме, изгонили са ме, но трябваше да бъде по нормален начин. Можеше да седнем на масата и да се разберем, да си стиснем ръцете, да си благодарим за съвместната работа през годините и щях да си тръгна, без да съм натъжен и да съм щастлив, че съм бил там. Минало вече, важното е, че съм жив и здрав и продължавам да изпитвам любов към футбола”, каза Петков в интервю пред Блиц.

Ветеранът смята, че Николай Михайлов има необходимите качества да се завърне успешно при Левски и призова “синята” общественост да забрави вече за грешката му срещу Вердер (Бремен).

"Познавам Ники от доста време. Има качествата и му желая успех в Левски. Въпросът е как ще се подготви. Най-важното е да направи добра подготовка, да пази добре и хората там да го приемат. Основният проблем при него е фамилията, всеки знае това много добре. Онази прословута грешка с Вердер е крайно време да се забрави. А и тя не беше вратарска грешка, просто отскочила топка, която минава през крака му. Случи му се и толкова, беше преди много време. Ники има качествата наистина”, каза още Петков.

Осен това Георги заяви, че би се радвал, ако стане Футболист на годината, но се доверява на преценката на специалистите.

“Голямо признание е наистина. Но не ми е фикс идея, че трябва задължително да стана. Ако хората преценят, че аз съм най-достойният, много ще се радвам. Надявам се да спечеля”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    3 10 Отговор
    И мен ме боли, че петко го боли ... я отивай да копаеш и работиш
  • 2 Лещански

    7 5 Отговор
    За мен Гошо винаги ще бъде един голям левскар .268
  • 3 КАЗАХ

    2 5 Отговор
    Един голям български циганин.
  • 4 Запознат

    2 5 Отговор
    Урсула, марш в Очва Купел и не се излагай.
  • 5 не че нещо ама е така

    5 0 Отговор
    най-големите успехи на Левски, през настоящият век, са с негово участие под рамката и е напълно прав, че Батков е боклук...
  • 6 373

    1 0 Отговор
    Нагъл Гъз, като всички мамини дечица тип малката перука и т.н.!