Last news in Fakti

4 Декември, 2018 10:27 1 681 1

Гризман: Не знам какво повече можех да направя

  • гризман-
  • златна топка-
  • модрич-
  • атлетико мадрид

Французинът остана разочарован, че не спечели "Златната топка"

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман остана трети в класирането за "Златната топка", въпреки че постигна най-много успехи в сравнение с победителя Лука Модрич и неговия подгласник Кристиано Роналдо. По време на церемонията французинът се държа много джентълменски и поздрави Модрич.

Не съм разочарован. За мен е голяма чест да съм световен шампион и да съм в компанията на най-добрите. Надявам се следващия път някой от моите съотборници в Атлетико или националния отбор да са на мястото на Лука. През тази година спечелих световната титла и Лига Европа. Какво повече можех да направя? Не знам", сподели Гризман, който преди две години също беше трети в анкетата на "Франс Футбол".

"Не бихте искали да сте около мен в първите два дни, след като научих, че не печеля "Златната топка", добави с усмивка французинът.

Гризман вкара 4 гола и направи две асистенции по пътя на "петлите" към световната титла, като се разписа и във финала срещу Хърватия на Модрич. Преди това нападателят вкара два гола във финала на Лига Европа между Атлетико и Олимпик Марсилия (3:0), а след Мондиал 2018 вдигна и Суперкупата на Европа след успех с дузпи срещу Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 1 Отговор
    Да беше подписал с Реал Мадрид ...