Last news in Fakti

4 Декември, 2018 13:57 1 198 1

Модрич: Детската ми мечта се сбъдна!

  • модрич-
  • мечта-
  • награда-
  • златна топка

"Спечелиш ли "Златната топка", си част от най-великите във футбола", сподели хърватинът

Носителят на „Златната топка“ за 2018 година Лука Модрич бе много щастлив след спечелването на най-престижната индивидуална награда във футбола. Халфът на Реал (Мадрид) благодари, освен на близките и съотборниците си още на президента на Хърватия Колинда Грабар-Китарович.

"Спечелиш ли "Златната топка", си част от най-великите във футбола. Вече трябва да свиквам с тази мисъл. За мен е невероятна чест да бъда тук и да получа тази награда. Това е повече от сбъдване на детската ми мечта. Искам да благодаря семейството и съотборниците ми, както и на нашия президент", коментира Модрич при получаването на наградата.

След това хърватинът получи специален видео поздрав от своите родители, като баща му Стипе Модрич се разплака накрая на него. „Благодарение на родителите ми съм това, което съм. Благодарение на тях съм тук“, каза още халфът, който бе поздравен на сцената с прегръдка и от президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    4 0 Отговор
    Това е мечта на всяко дете , Още Повече в днешно време ( подплатено с Купища пари )