Last news in Fakti

13 Януари, 2019 01:00 2 060 0

Барселона продаде свой нападател на Севиля

  • ел хадади-
  • трансфер-
  • севиля-
  • налагане-
  • барселона

Мунир Ел Хадади не успя да се наложи на "Камп Ноу"

Севиля се похвали с привличането на нападателя Мунир ел Хадади, който пристига от Барселона като свободен агент. 23-годишният футболист не влизаше в сметките на Ернесто Валверде и се разбра с ръководството на каталунците за прекратяване на договора му по взаимно съгласие, след като той изтичаше в края на сезона.

През миналия сезон Мунир игра под наем в Алавес и записа 37 мача и 14 гола, но след завръщането си на "Камп Ноу" рядко получаваше шанс за изява.

Това е втори трансфер за Севиля в този ден, след като по-рано се подсили с австрийския защитник Максимилиан Вьобер от Аякс. Андалусци са един от конкурентите на каталунци за титлата този сезон. Те заемат трета позиция и изостават на 7 точки от Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА