12 Януари, 2019 11:56 1 264 1

Астра постави цена на Пламен Илиев

  • астра-
  • цена-
  • илиев-
  • лудогорец-
  • трансфер

Румънците оцениха националния страж на 100 000 евро

Лудогорец е на 100 хил. евро от привличането на Пламен Илиев още сега, пише "Меридиан Мач". Според румънските медии шефовете на настоящия клуб на вратаря - Астра (Гюргево), търсят именно тази сума за правата на националния вратар на България.

Както е известно, Тигъра вече подписа предварителен договор с разградчани, който влиза в сила от лятото. След като това бе обявено официално от Лудогорец, бившият страж на Левски бе пратен да тренира с юношите на Астра. Един от шефовете на клуба обаче благодари на Илиев за свършеното до момента, с което намекна, че стражът е на път към Разград още този януари.

Интересното е, че Астра вече продаде друг от пратените да тренират с юношите - Лауренциу Буш. Братът на левскаря Серджиу Буш премина в Ботошани срещу 50 хил. евро.

На заминаването към лагера в Турция изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че шампионите искат Пацо Тигъра и Серкан Юсеин още сега. Предполага се, че те ще платят около 50 хил. евро за халфа на Ботев (Пд) и малко повече за Илиев. Почти сигурно двамата футболисти ще се присъединят скоро към лагера на отбора в Турция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.