11 Февруари, 2019 10:57 2 877 1

Любо Пенев връща в ЦСКА любимец на феновете

  • делев-
  • завръщане-
  • погон-
  • цска-
  • пенев-
  • селекция

Спас Делев може отново да облече червения екип

Любо Пенев връща в ЦСКА любимец на феновете - 1
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев проявява интерес към привличането на Спас Делев от полския Погон (Шчечин), пише "Тема Спорт". Крилото вече е играл под ръководството на Ел Голеадор на "Армията" и в националния отбор. Договорът му с Погон изтича през лятото. В контракта на Делев е заложена освобождаваща клауза в размер на 200 000 евро.

29-годишният бързак от село Ключ би могъл да влезе в ролята на заместник на продадения в Каляри Кирил Десподов. На този етап "червените" не са изпратили конкретно предложение за него, а и не е ясно какво ще е желанието на футболиста. Именно Любо Пенев привлече Спас Делев на "Армията" през лятото на 2009 година и той бързо се превърна в звезда на отбора.

Очаква се "армейците" да привлекат поне едно попълнение през новата седмица. Ел Голеадор призна, че се търсят играчи на различни постове и има предвид няколко имена. "Червените" спешно се нуждаят от бек, след като договорът на Станислав Манолев беше разтрогнат, същото ще се случи и с този на Борис Секулич, а Жеферсон ще отсъства поне още две седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА

    2 0 Отговор
    Спас е гол майстор евалата на Любо Пенев