12 Февруари, 2019 11:28 998 0

Солскяер: Юнайтед може да победи всеки!

  • солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • псж-
  • шампионска лига-
  • играчи-
  • увереност

"ПСЖ имат невероятни играчи, но нас това не ни плаши", заяви мениджърът на "червените дяволи"

Солскяер: Юнайтед може да победи всеки! - 1
Снимка: БГНЕС

Оле Гунар Солскяер очаква с нетърпение първия си мач в Шампионската лига в ролята на мениджър на Манчестър Юнайтед. Норвежецът вярва, че неговият състав е достатъчно силен, за да може да победи всеки съперник, но смята, че в Пари Сен Жермен играят някои от най-добрите футболисти в света.

"Очакваме с нетърпение този мач. И за играчите, и за феновете тези вечери са специални. Последната такава за мен бе победата със 7:1 над Рома - типична вечер на "Олд Трафорд". Загубихме първия кръг с 2:1. Мениджърът ни каза, че ще победим вкъщи - толкова бе уверен в нашите възможности. Искам просто моите играчи да влязат в мача уверени.

Прогресът на ПСЖ е фантастичен. Играх срещу тях с екипа на Мьолде през 1995 година за КНК. Сега те притежават някои от най-добрите играчи в света. Една от най-големите легенди сред вратарите - Буфон, Тиаго Силва, който в последните години е един от най-добрите защитници. Имат и един от най-вълнуващите млади футболисти - Мбапе. Знаем, че ще играем срещу един тим, изпълнен с увереност, защото те са свикнали да побеждават.

Мисля, че нашият състав е способен да победи всеки. Очакваме с нетърпение мача, но не може да гледаме по-далеч от него. Трябва да се концентрираме единствено върху ПСЖ и да мислим за следващото предизвикателство, когато то дойде на дневен ред", заяви Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА