Last news in Fakti

17 Март, 2019 16:31 1 894 0

Барселона с нов опит да привлече Гризман

  • гризман-
  • трансфер-
  • опит-
  • барселона-
  • сума-
  • атлетико мадрид

Трансферната сума може да стигне 200 милиона евро

Барселона с нов опит да привлече Гризман - 1
Снимка: БГНЕС

След отпадането на Атлетико Мадрид от Шампионската лига звездата на тима Антоан Гризман обмисля бъдещето си, като така от Барселона отново ще се опитат да примамят нападателя, твърди френският “Екип”, цитиран от всички водещи медии в Испания. Според изданието до юни откупната клауза на играча ще бъде 120 млн. евро, след което тя ще нарасне до 200 млн. евро, както е упоменато в новия му договор, подписан през миналата година.

В началото на миналото лято каталунците бяха готови да платят нужните 100 млн. евро, за да привлекат Гризман, който обаче след дълъг размисъл обяви в специален документален филм, че е решил да остане в Атлетико, за да е лидерът в амбициозния проект на клуба. Така той подписа контракт до 2023 г. с нова откупна клауза. Междувременно останалите ключови фигури в състава също подновиха договорите си, а в отбора пристигна и неговият приятел и съотборник в националния тим на Франция Тома Льомар. Нещата обаче не тръгнаха така, както се надяваха в Мадрид и след края на сезона може все пак да се стигне до напускането на Гризман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА