Last news in Fakti

20 Април, 2019 12:10 3 936 2

Алегри отговори дали Роналдо остава в Ювентус

  • кристиано роналдо-
  • треньор-
  • ювентус-
  • масимилиано алегри-
  • алегри-
  • роналдо

Той работи много за отбора и често бележи, заяви треньорът

Алегри отговори дали Роналдо остава в Ювентус - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира слуховете, че звездата Кристиано Роналдо може да напусне клуба преди края на договора си през 2020 година.

Причината за евентуалната раздяла е отпадането от Шампионската лига, като трофеят беше поставен като цел номер 1 пред португалеца при идването му в Торино.

"Кристиано прави невероятен сезон, защото често вкарва голове и работи за отбора. Със сигурност ще играе в събота срещу Фиорентина. Роналдо е бъдещето на Ювентус. Той се присъедини към нас през миналата година и е невероятен футболист, с чудесен сезон. И ще направи същото и през следващия сезон", отсече Алегри.

Спекулациите, че мегазвездата на "бианконерите" търси начин за предсрочно прекратяване на договора си, започнаха от публикация на изданието "Ла Република", тиражирана ден след отпадането от Шампионската лига срещу Аякс в четвъртфиналите на надпреварата. В нея се твърдеше, че португалецът искал да си тръгне след следващия сезон, въпреки че договорът на Роналдо е до 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алексчето

    9 2 Отговор
    Да РОНАЛДО е супер играч и това всеки и к********я Месси го знае!
  • 2 Яблани и груши

    2 4 Отговор
    За толкова пари и аз мога да съм добър.