Last news in Fakti

15 Май, 2019 05:15 2 310 0

Юнайтед готов да чупи рекорди с Кулибали

  • кулибали-
  • рекорд-
  • трансфер-
  • наполи-
  • сума-
  • манчестър юнайтед

"Червените дяволи" са готови на всичко, за да вземат защитника на Наполи

Юнайтед готов да чупи рекорди с Кулибали - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е готов на всичко, за да вземе бранителя на Наполи Калиду Кулибали в редиците си. Според информация на “Дейли Мирър”, “Червените дяволи” са готови да счупят трансферния рекорд за защитник през лятото. От Наполи разкриха, че вече са отхвърлили предложение на стойност 100 милиона евро за сенегалеца, което означава, че от Юнайтед трябва да приготвят още по-голяма сума. Ако се стигне до сделка, тя със сигурност ще бие досегашния рекорд за най-скъп защитник, който бе в размер на 75 милиона евро, платени от Ливърпул на Саутхамптън за Вирджил ван Дайк през 2018 година.

Лично мениджърът Оле Гунар Солскяер настоява за привличането на 27-годишния защитник. Той отчаяно иска да подсили защитния вал на Манчестър Юнайтед, след като отборът допусна 54 гола през изминалия сезон в Премиър лийг. Норвежецът е убеден, че Кулибали е един от най-добрите футболисти на своя пост в света в настоящия момент и ще бъде отлично попълнение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА