11 Юни, 2019 14:30 1 266 2

Моуриньо бил готов да се завърне в Челси

  • моуриньо-
  • челси-
  • завръщане-
  • конкуренция-
  • пост-
  • сари

Конкуренция на Специалния за поста са Лампард, Алегри и тен Хаг

Моуриньо бил готов да се завърне в Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо може да се завърне в Челси за трети път в кариерата си. Изненадващата информация лансира вестник "Сън", според който португалецът е сред обсъжданите варианти за заместник на Маурицио Сари. Последният следващите дни официално ще бъде представен като треньор на Ювентус, след като изкара само един сезон в Премиър лийг. Самият Моуриньо също бил отворен към тази възможност.

Все още големият фаворит за поста си остава легендата на Челси Франк Лампард, който записа много добър първи сезон в мениджърската професия с тима на Дарби Каунти. Някои от ръководните фактори на "Стамфорд Бридж" обаче се притесняват дали бившият халф е готов за толкова голямо предизвикателство. Доскорошният наставник на Ювентус Масимилиано Алегри също е в списъка с кандидати, в който са и Ерик тен Хаг, Нуно Еспирито Санто и Хави Грасия.

Преди няколко дни в медиите на Острова се появи информация, че Нюкасъл също има интерес към Моуриньо, който за последно бе мениджър на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    5 0 Отговор
    Е как няма да е готов - по груби сметки само от неустойките лапна около 40 милиона от парите на чукчите дето абрамката ги краде. А горките чукчи почнаха от глад на мечките езиците да отхапват вече.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.