11 Юни, 2019 14:54 1 928 2

Божидар Краев е все по-близо до Левски

  • краев-
  • хубчев-
  • завръщане-
  • договор-
  • мидтиланд-
  • левски
Божидар Краев е все по-близо до Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Юношата на Левски Божидар Краев е много близо до завръщане на “Герена”. Ръководството на “сините” води преговори с крилото и се очаква скоро да се стигне до сделка. Повечето неща по договора вече са уточнени, като остава да се изяснят само някои дребни детайли, съобщава “Нова Телевизия”.

Краев игра последните два сезона с екипа на Мидтиланд. Младокът бе продаден в този клуб срещу 500 хил. евро. Той обаче не успя да се наложи в състава на “вълците”, които са готови да скъсат договора му. През изминалия сезон Божидар изигра едва 12 мача в датското първенство, без да отбележи гол. В повечето от тях той бе използван като резерва.

Лично новият наставник Петър Хубчев е настоял за привличането на Краев и шефовете са склонни да удовлетворят желанието му. Специалистът харесва 21-годишния футболист и често го викаше в националния отбор. Той участва в 5 мача в Лигата на нациите под негово ръководство и вкара 2 гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    1 1 Отговор
    Поредна фалшива новина тук - в спортния раздел. Вече е ясно и навсякъде (освен може би в Тема спорт, която постоянно ни цитирате) пише, че нито от Левски са търсили Краев, нито той се интересува от връщане и такова не се очертава. Още преди няколко дни ви го писах това, ама вие продължавате с облъчването с непроверена и откровено фалшива новина.
  • 2 гост

    2 2 Отговор
    Айде и Божката тръгва по пътя на всички от подУене...примери колкото щеш - от Гонзито, през перукан, Милановите, Гаджов и още куп други спънати коне, пръкнали се от говедарника.