9 Август, 2016 14:12 5 743 1

Умен часовник за деца с GPS

  • huawei-
  • умен часовник
Умен часовник за деца с GPS - 1

Huawei разшири гамата си от "смарт" устройства с колекция умни часовници за най-малките. Устройствата имат шарен дизайн с мотиви и герои от филмите на Disney и Marvel, но за родителите ще бъде далеч по-привлекателна функцията за определяне местоположението на детето чрез вградения GPS модул.

Умен часовник за деца с GPS

Освен чрез спътник локализирането се осъществява чрез компас, акселерометър, мобилна мрежа и близки точки за достъп до безжичен интернет. Предвидена е и функция SOS, която се задейства от специален бутон. От Huawei уверяват, че всички лични данни, съхранявани на сървърите им, са криптирани надеждно на няколко нива.

Умен часовник за деца с GPS

Умните детски часовници предлагат още фитнес тракер, специално приложение за обмен на съобщения с други притежатели на подобни устройства в радиус от 10 метра, наречено Shake, и защита против прах и влага по стандарта IP55. Цената е $104.

Умен часовник за деца с GPS

Умен часовник за деца с GPS


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Простащина.