Last news in Fakti

24 Август, 2016 11:16 3 168 2

Boxx - радиатор или скутер?

  • boxx-
  • електрически скутер
Boxx - радиатор или скутер? - 1

Електрическите скутери вече са на мода на много места по света. Те обаче са с формата на стандартни малки мотоциклети и почти не се различават в натоварения градски трафик.

Електрическият скутер Boxx обаче не е такъв. Още през 2012 година беше представен концептуален модел на това странно двуколесно, а сега създателите му са готови да пристъпят към серийно производство.Boxx - радиатор или скутер?

Скутерът прилича повече на електрически радиатор, но съвсем скоро ще се появи по улиците на големите американски градове. Boxx разполага с четвъртит алуминиев корпус и в зависимост от капацитета на батериите може да измине разстояние от 32 до 86 километра с едно зареждане.

Максималната скорост също варира от 45 км/ч до 87 км/ч, като тя също зависи от комплектацията. За пълното зареждане на Boxx са необходими четири часа, а цената му е от $2997 до $4987.Boxx - радиатор или скутер?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дилдо

    1 0 Отговор
    Ако изпаднеш от куфара при 80 км/ч направо ще се изшкуриш целия.
  • 2 джо

    1 0 Отговор
    Да бяха дали как се движи или въобще движи ли се този куфар или радиатор.