Last news in Fakti

6 Септември, 2016 12:46 27 504 12

Мечтата на тираджията

  • peterbilt-
  • ari legacy sleepers-
  • камион-
  • влекач
Мечтата на тираджията - 1

Когато навърташ хиляди километри всяка седмица, трябва да има къде да си почиваш качествено. В американското каросерийно ателие ARI Legacy Sleepers разбират добре колко важно е това и са създали истински рай на колела за тираджии.

Мечтата на тираджията

Peterbilt 579 156 Inch ARI Legacy II RDFS Sleeper разполага с удължена кабина, в която има всичко необходимо за комфортен живот. Цената на влекач с подобно оборудване зависи от глезотиите, на които държи да се радва шофьорът, но според познавачи е съпоставима с тази на Mercedes-Maybach S-Klasse.

Мечтата на тираджията

Мечтата на тираджията

Мечтата на тираджията

Мечтата на тираджията

Мечтата на тираджията

Мечтата на тираджията

Мечтата на тираджията

Мечтата на тираджията

 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    2 0 Отговор
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Супер е.
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Тоз тираджия няма да се прибира вкъщи хахаха
  • 4 Роги

    0 0 Отговор
    Гот е
  • 5 ддд

    0 0 Отговор
    добре е ама не е за нас:(
    ами няма къде да се кара
    е само докато свърши магистралата
    и там остава:)
  • 6 КАМИОНДЖИЯТА

    0 0 Отговор
    То този влекач става много дълъг бе, и ремарке като се закачи и си е*ало м....та с маневрирането, тук в Европа е невъзможно да се движиш с такъв камион. То си е за американския пазар предвиден, но пак ще си е трудно дори и там.
  • 7 Баш майстур

    0 0 Отговор
    Забележка ....Влекачът е Камаз последен модел . От заде е за резервни части . Не се заблуждавайте . Ама тия хамериканци ....все ги , измислят ,глезотии,щуротии.Абе ,нямат ли си друга работа а? Заслужават един комунизъм ,та свет ще им се завие .Откачам вече .Ай с....р .
  • 8 US TRUCKER

    0 0 Отговор
    Изглежда добре на външен вид ама е друго като го видиш на "живо".Всичко е направено от много евтини материали и доста от нещата не са изпипани както трябва.Нормална конверсия като тази оскъпява камиона със минимум 100 бона.Средна цена е от $250000 нагоре.Можеш да го караш из магистралите, но не можеш да паркираш там където ходим ние "нормалните".Тези камиони се карат само от тези, които карат flt bed, компаниите за пренасяне на покъщина и някои, които имат dedicated route.Обикновено са семейство-тийм, даже и с деца, които не ходят на училище и се обучават в камиона или нормален тийм шофъори или индивидуални "тракъри".
  • 9 US TRUCKER

    0 0 Отговор
    А що се отнася до лукса надвишаващ този на Майбаха то автора на статията явно никога не се е качвал в такъв камо ли пък в камион.Ако може да се постват снимки бих Ви качил доста интересни такива на тези камиони, които съм снимал из Америка.
  • 10 DrINKO

    0 0 Отговор
    Бе изглежда добре, но този влекач е доста по дълаг и доста по тежък от нормалните, което ознаава, че ремаркето което ще дърпа няма да е най-голямото възможно и ще може да пренася само леки товари защото в Америка имат строги изисквания за общата дължина и тегло на влекач плюс ремарке. Ако човек е в бизнеса знае, че това доста ограничава потенциалните клинети. ;)
  • 11 Клошаров

    0 0 Отговор
    Тази подвижна къща е за мен .Напълно ме устройва .Нямам никъкви забележки и оплаквания .Остава само да мия подарят .
  • 12 qqqqqqq

    0 0 Отговор
    Имам познат който кара на вън. 11 месеца живее в камьона, за един месец се пребира в България. Тази машина е предвидена точно за такива шофьори който имат чорбаджий изедници. Но какво да правят хората като в България всичко се срива.