8 Октомври, 2016 12:12 13 951 25

В Русия телепортират хора? (Видео)

  • телепортация-
  • експеримент

Британската преса твърди, че има доказателство за въвеждането на технологията от бъдещето

Два от водещите британски вестника публикуваха шокираща истории, според която руски учени могат успешно да телепортират хора.

Daily Mail и Daily Star се базират на твърде любопитно видео, направено през 2012 г. Материалът може да се гледа свободно в интернет. На него се вижда как жена се опитва да пресече пътя пред движещ се камион. Изведнъж обаче спира рязко и решава да се върне обратно към тротоара. Голямото возило не спира, а само леко я заобикаля.

Както е посочено в британската преса, видеото е нищо друго освен "доказателство за въвеждането на технология за телепортация в Русия". Според авторите появата на жената на пътното платно от нищото е следствие от провален научен експеримент.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ;PPPPP

    1 0 Отговор
    и с невъоръжено око се вижда ,че тръгва да пресича отдясно и после прави кръгом и се прибира...
  • 2 Те ГЛУПАВИТЕ

    1 0 Отговор
    Рашките и във фентъзи филм не могат да телепортират каквото и да било, пък за хора... в реалния сват .. ? U for real ? Come on ... :D
  • 3 tost

    3 1 Отговор
    Този път англетата са прекалили ........................с водката :)
  • 4 Българин

    0 4 Отговор
    Това са неща които вие обикновените хора няма да разберете не че не може, просто и ясно е описано в исляма но уви, както се казва исляма не е за всеки, извинявам се ако съм бил циничен но е така за жалост. Правя покана към всеки който има не обясними въпроси да ги потърси в ислям, тук не става въпрос да приеми исляма, пак казвам то не е за всеки, но самите необясними неща ги ма там. Това което се вижда се обяснява с то че преди Аллах аз.дж да (създаде, сътвори, човека) е създал нещо или вид наречено ДЖИН това е не е от приказката на Аладин, а самата истина, тези създания са като хората, е с голяма разлика между двата вида, но са като хората в смисъл че и те имат видове, няма да изброявам всички техни видове но ще кажа че един от техния вид е че те имат мислен телепорт не знам, други пък могат да се трансформират в животни. пак казвам това е само насока към необяснимата истина която е около нас и тя е само за любопитните не за всички, има и такава книга за ............. но тези създания са с технология минимум 100г тъй като Аллах дж.дж създаде два ви на тази планета с разум хората и джиновете, а в самата книга не се обеднява за техните технологии, ще се радвам да съм бил полезен.

    Коментиран от #7, #13, #14, #16, #17, #19

  • 5 баба меца

    2 0 Отговор
    Не съм аз, когато съм гладна!
  • 6 666

    1 2 Отговор
    Да Путин щял да телепортира 200 000 зелени човечета в САЩ
    /постоянно тренирали за случая и Обама напълнил гащите/
  • 7 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Наистина беше много полезен, но за развитието на психиатрията!
    Джинове, аллах и телепортации има само в болния ти мозък!!!!
  • 8 onq s konq

    0 1 Отговор
    Преди в Русия масово се телепортираха хора в Гулак и психиатриите,сега руското население се самотелепортират на Запад.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 кроко

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Ахааа, значи ти си резтелепортиран от някоя психиятрия, а? Кво стана с разтройството?
  • 10 Глупавият Кон

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    - Помня някъде из коментарите ти, че хабер нямаш, какво е било преди, просто защото още си недорасъл! В тази връзка след като не си помирисал дори и времето на 90-те години, как ад жаба си наясно какво са правили Руснаците?
  • 11 Ник

    0 1 Отговор
    В РУСИЯ СЪМ - В РУСИЯ СЪМ :- ))
    А бе какви са тези глупости, които пишете?
  • 12 селяндурин

    2 1 Отговор
    Ние отдавна имаме телепортацията. Само удари эджакпота от тотото няколко милиона и веднага при теб се телепортират данъчни, НПО просещи пари организацийки, роднини и всякаква алчна хиенска паплач. А пък за изборите какво става? Докато мигнеш и пред теб се телепортират редица партийни кадри готови да те носят на ръце за да ги вотнеш ид а лапат, то меденки и локуми разтегят? А след изборите се телепортират и с лупа не можеш ги откри. А мойта котка отдавна владее това нещо - ако пържа кренверши и яйца и веднага се телепортира където и да е из градината. Направо се чудя как го прави?
  • 13 селяндурин

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Чел съм Исляма човече. Но нещата не са както ги описваш. Да хулбаво е да се прочете както и Талмуд и Библия и Стар завет и Нов завет и каквото ти попадне дори рекламите то Кауфланд и Практикер! Полезно! но? Джин, означава дух. А дух означава мисъл. Е, дори и мравките мислят и имат дух... Значи джиновете не са толкова духове, колкото същества от дух и още нещо. Наричат се телеметрични тварии или електрически полета. те могат да се материализират като картината на телевизора за миг, да изчезват да се появяват. защото не са ограничени от прототип матрица. Затова мисълта може всякакви дивотии, но в реалната практика не всичко става. телепортацията на живо тяло не е трудна. това е асансьора. А има разни видове асансььори. Ето затварят някаакъв човек в някакво поле иг о пренасят - това е телепортацията. Въпроса е обаче колко трае, дали ще издържи дали може да оцелее вътре...? Защото без да е защитен може полето да го обгори. но зависи от полето? Но пренос на капсул с човек е друго. Капсул би защитил човека. Телепортациията не е трудна. Трудно е от вола да роди теле, пердън от нас Ганьовците да си оправим Законо и Правосъдиото? Ферщанд? защото алчността на човешки хиени и тя се телепортира с тях навред...къде в Баварки къде в кораби къде в самолети и НЛО-та...? Окей?
  • 14 селяндурин

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    И още нещо. Алах не е създал света. Алах е името на едно съзвездие съставено от 4 звезди. Това е истината. Но лукави юди го превръщат в името на местен бог и го натрисат на стадото за да го зомбират и владеят и насочват според кефа си. И сега стадата славят Алах, но не знаят, че са просто зомбирани роби на задкулисни тарикати. Е, кой както я нареди. Танг.РА създаде света. Това е съвършенството ТАНГ-РА. Означава и небесен цар, цар на небесата, създател на света.... Не може примитивното да създаде съвършенни неща. Алах е примитевн разум, Бог също. Това са духове, астросомове, хранещи се от мислите на хората и затова хората сами са си виновни че ги славят и хранят... Но ние хората създаваме учудващо добри вещи и учудващо огромни простотии - например създадохме държавата като система, за да ни защитава от външни и вътрешни врагове, а тя се превърна в мутра враг и ни продава на врагове и самата се оглавява от врагове. А това си е наша простотия... Плащаме данъци на законодатели ченгета и магистрати да мачкат бандитите, а те ги пускат ? А кажи не сме ли прости? Най-прости!
  • 15 Картър

    1 1 Отговор
    Чел бил корана... ама прочети Тора бе, чоджум. Търси и вътрешната Тора и ще ти хвръкне феса от мъдрост и разумение и сам ще си направиш сметката, кое е Истината и кое фалшификата.

    Коментиран от #18

  • 16 селяндурин

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    исКАШ ДА ЗНАЕШ КАКВО Е ДЖИН? Не говорим за питието... Нали си гледал проекторите как прожгектират образ на платно? Ето това е джин - дух, мисъл образ. Джиновете са същества които се материализират като холограми и стават видими. Това е холограмата. но има всякакви същества. Има и такива, които са като нас от плът, но имат технология, стелт и стават навид незабележими поне от пръв поглед. Като изключат костюма се виждат. Така, че телепортацията е факт от милиарди години в космоса. Но всеки случай е конкретен.... Абе ти не си плати данъка на къщата и колата и веднага данъчните мутрички ще ти телепортират известие че си длъжник... Телепортацията е навред да знаеш! Само си остави порция кебапчета на масата и отвори прозореца, веднага ще се телепортират няколко котки муухи и други... :)
  • 17 Ник

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Пич ти нещо си се натровил... - Зомбиран си ми се струваш!

    РЕЛИГИЯТА Е КАТО ПЕНИС
    Нормално е да го имаш...
    Сигурно е и приятно ако се гордееш с него!
    Но моля не го показвай и размахвай на хората !
  • 18 селяндурин

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Картър":

    Във всички книги има мъдрост и познание. Затова е трудно да се обобщят. познанието облаче е колкото вселената огромно и няма как да се вкарав една книга.... Затова никоя религиозна книга, не бива да бъде превъзнасяна, като нещо единственно достатъчно защото е непълна! Затова и крайните религиозни фанатици се лишават от мъдростта защото се оковават само в едни тесни релси... затова човек не трябва да се самооковава само в една книга учение, ад а опознава и останалото! Тогава вече вижда повече мъдрост, а често се припокриват доста неща...
  • 19 селяндурин

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    И погледни картинката... там отгоре над главата има по-тесен кръг, а отдолу по-широк кръг светлина. Е, това си е холограма, не телепортирано живо тяло. защото е пренасяне и прожектиране на образ. Той може да се движи говори но не е живият човек. Така, че не всико, което виждаш е което ти казват... Да, може да се появи човек изведнъж до теб. Може да си е намазал дрехата със специално вещество, може да е със стелт костюм, може да е и холограма? И това ли те учудва? това същесствува от милиарди години в космоса. И на Земята отдавна го има.
  • 20 Заблуда

    0 1 Отговор
    Нищо общо с телепортацията . Жената е стояла там и не се е появила изведнъж . Няма телепортация .
  • 21 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    не гледайте как камиона е заобикаля и от къде идва
    а вижте как се изпарява буквално
    след като е заобиколена от тира
    това е паранормално явление
  • 22 Стой

    0 0 Отговор
    Съвсем ясно се вижда как човека тръгва да пресича пътя. Вгледайте се в самото начало. Каква телепортация!? ало жълтата преса, търсите сензации под кол и въже.
  • 23 Путлероид

    0 1 Отговор
    Голям смях, путиноидите са измислили телепортацията, а в 80% от населените места още ползват Л..НОВОЗИ хахахаха
  • 24 Койчо

    0 0 Отговор
    Голямо доказателство , няма що, абе вие за балъци ли ни взмемате!?
  • 25 123

    0 0 Отговор
    Жената не и се живее явно и тръгна да пресича точно пред камиона... какви телепортации ви намират