10 Октомври, 2016 13:26 4 615 0

Samsung спря производството на Galaxy Note 7

  • samsung-
  • galaxy note 7
Samsung спря производството на Galaxy Note 7 - 1

Виетнамският завод на Samsung, където се сглобява Galaxy Note 7 за износ, е преустановил производството на смартфона заради поредица от сигнали за възпламенили се устройства от новата партида, съобщава корейската агенция "Йонхап".

Note 7 официално се превърна в най-проблемния смартфон на Samsung. Моделът бе изтеглен от пазара след 2.5 млн. продадени апарата заради десетки случаи на самозапалване. На клиентите бе предоставена възможност за безплатна замяна с устройства от нова серия, обозначени с черен квадрат и зелен индикатор за заряда на батерията.

Оказа се обаче, че и Note 7 от уж безопасната партида се възпламенява. Само в Южна Корея бяха регистрирани 7 случая на самозапалване, а два от най-големите оператори в САЩ - AT&T и T-Mobile US - спряха продажбите на модела от съображения за безопасност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА