8 Ноември, 2016 14:34 3 050 2

Lenovo: Не е вярно, че спираме смартфоните

  • lenovo-
  • moto-
  • moto z
Lenovo: Не е вярно, че спираме смартфоните - 1

Сведенията от китайски медии, че Lenovo смята да преустанови производството на смартфони, са подвеждащи. За момента от централата на компанията няма и никакви официално заявени намерения за ребрандирането на тази част от бизнеса ѝ с марката Moto, опровергават от Lenovo Bulgaria.

Реакцията на българското представителство на китайския производител на електроника идва в резултат от информацията на Gizmo China и други популярни технологични сайтове, че Lenovo смята да се откаже от производството на смартфони под собствената си марка, а бъдещите модели ще се продават под бранда Moto, чиято популярност се оценява като по-голяма.

"Във връзка с публикуваната подвеждаща информация относно производството на смартфони Lenovo, бихме искали да заявим, че компанията не само няма никакво намерение да преустановява производството на смартфони, но е по-целеустремена от всякога относно развитието си в този сегмент", гласи разпространено до медиите изявление на Владислав Иванов, лидер на бизнеса със смартфони за Lenovo в Югоизточна Европа.

"Бихме искали да отбележим, че Lenovo e единствената компания, която представи истински иновационна технология в индустрията през изминалата година със своя революционен модел Moto Z, който получи и приза „Най-иновативното устройство на 2016 година” от издание като Mobile Choice UK. В глобален мащаб Moto Z вече регистрира над 1 млн. продадени устройства, което доказва, че потребителите са жадни за истински новости в бранша. През 2017 година ще продължим развитието на модулната платформа и ще предоставим неочаквани функционалности. Ето защо не само, че нямаме никакво намерение да спираме, а смятаме да продължим възходящото развитие в смартфон индустрията. Относно българския пазар, съм изключително щастлив да отбележа, че най-новите модели пристигат изключително бързо и това е обусловено и от факта, че Lenovo е един от лидерите и предпочитан бранд при смартфоните", заявява Владислав Иванов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Караиванов

    1 0 Отговор
    Ей, пълни смешници са тези от леново българия. То хората по цял свят писаха, че няма да има вече телефони с марка Леново, но нашите - не, ще има. Това е докато си продадат залежалата стока. Ясно е, че телефони Леново вече няма да има. Те ще се казват Мото, както пише в предишната статия, в която се цитират директно китайците.
  • 2 Трол

    1 0 Отговор
    А сега да видим Деса-Стоян какво ще каже!