Last news in Fakti

15 Ноември, 2016 14:46 2 579 3

WhatsApp се сдоби с "видео разговори"

  • whatsapp-
  • видео разговор
WhatsApp се сдоби с "видео разговори" - 1

Популярният по целия свят месинджър WhatsApp най-сетне се сдоби с една много важна опция. Става дума за т.нар. видео разговори.

Новата услуга може да се използва безплатно от всички притежатели на мобилни устройства, разполагащи с операционни системи Android, iOS и Windows Phone.WhatsApp се сдоби с "видео разговори"

Както и при стандартните разговори и новата услуга е защитена от специален шифър. Връзката се осъществява само след като абонатите са свързани с интернет, като качеството зависи именно от тази връзка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Редактор

    0 0 Отговор
    Система iphone не съществува! Нарича се ios !!!
  • 2 Александър

    0 0 Отговор
    Сега идва момента, в който много хора, включително и аз ще кажем, СБОГОМ СКАЙП 😀😀😀

    Коментиран от #3

  • 3 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Александър":

    С какво новата система е по различна от скайп? Сигурно с нищо, щом използва интернет. Само е вградена в мобилното устройство.