17 Ноември, 2016 12:12 2 495 0

Единствената в света безжична метеостанция е вече у нас

  • метеорологична станция-
  • смартфон-
  • netatmo

Условията, в които прекарваме времето си неминуемо се отразяват на качеството на нашия живот

Стремим се да увеличим удобствата в дома или на работното място, но всъщност не се замисляме за най-важното нещо, без което никой от нас не може, а повечето от нас дори не си дават сметка, че могат да направят нещо в тази посока.

На първо място е въздухът, който дишаме

Когато се намираме в затворено помещение акумулираме въглероден диоксид, който се натрупва и води до влошаване на качеството на нашия сън и продуктивност. Световната Здравна Организация препоръчва да живеем, спим и работим при допустими нива на въглероден диоксид достигащи не повече от 1000 ppm. Всяка стойност над тази граница индикира лоша вентилация на помещението и с натрупването на повече CO2 е предпоставка за замайване, главоболие и намаляване на нивата на производителност.

Качеството на въздуха е само един от невидимите “компоненти” на нашия комфорт. Температурата, влажността на въздуха, нивата на шум, климатичните условия навън - Netatmo е решението, с което можем да следим в реално време всички тях, от екрана на смартфона си, безжично.

Безжичната метеорологична станция

Netatmo следи качеството на въздуха, климата вътре и вън, и ви известява

от екрана на вашето мобилно устройство!

Netatmo е единствена по рода си безжична Метеорологична станция за смартфон.

Тя се свързва към вашата домашна WiFi мрежа и предава всичките си измервания на вашите мобилни устройства по всяко време, във всяка точка на света.

Единствената в света безжична метеостанция е вече у нас

Пакетът Netatmo Weather Station включва основен базов модул “майка” за измерване на закрито, който събира данните от останалите сензори на Netatmo и безжичен модул за монтаж навън. Допълнително можете да добавите до 3 безжични вътрешни модула на станция, за измерване в останалите помещения в дома.

Метеорологичната станция измерва температурата, влажността на въздуха, качеството на въздуха, нивото на въглеродния диоксид и нивото на шума, предоставя детайлна 7-дневна прогноза за времето като допълнително, можете да добавите към нея, по всяко време, сензор за дъжд и сензор за посока и скорост на вятъра. Максималният обсег на безжичните сензори и модули на Netatmo е 100 метра като всички те, с изключение на основния модул “майка”, работят с батерии.

При завишени нива на CO2, Netatmo отчита и известява за това веднага, чрез светлинни индикатори, вградени във всеки от вътрешните сензори, както и автоматични известия, които се появяват на екрана вашият смартфон в момента на събитието.

Така например при известие за високо ниво на CO2 в детската стая, веднага можете да проветрите, за да подсигурите качеството на съня на най-малките вкъщи.

Освен това, Netatmo може да ви подготви за потенциални бъдещи събития, като например измръзване на тръби през зимата. Метео-станцията ви изпраща автоматично известия в реално време в момента, в който показанията за температурата, влажността, скоростта и посоката на вятъра достигнат определени предварително зададени от вас стойности, за да предприемете своевременно нужните действия.

Netatmo е единствената безжична метеорологична станция, която

предава данните си на собствено приложение за мобилните ви устройства

без аналог в света.

Виждате показанията от метео-станцията на екрана на своето мобилно устройство чрез безплатното приложение на Netatmo, работещо с всички мобилни устройства Apple с операционна система iOS, всички устройства с Android, Windows Mobile, както и през личния ви профил в уеб страницата на Netatmo.

Данните от личната ви метеорологична станция могат да бъдат достъпни от неограничен брой устройства, ваши или на вашето семейство, от всяка точка на света. На всеки 5 минути метео-станцията качва вашите данни на глобален сървър на Netatmo, като данните ще са винаги достъпни за вас, за живота на станцията ви за неограничен период от време.

Единствената в света безжична метеостанция е вече у нас

Всички външни сензори Netatmo са устойчиви на ултравиолетови лъчи, силен вятър и градушка. А сензорът за вятър използва най-модерната технология за мерене на скоростта на вятъра, а именно 4 броя свръхзвукови трансдюсери.

Netatmo e гъвкаво решение, с което можете да подобрите качеството на живот за вас и вашите близки. Решение за всички - за тези, които се интересуват в какви условия живеят, за родителите, които искат да се погрижат за качеството на въздуха и съня на своите деца, за тези, които искат да планират деня си, за тези, които искат да са подготвени за метеорологичните условия, за работодателите, които искат да предоставят здравословни условия на труд на своите служители, за детски градини, училища, заведения, хотели и къщи за гости, и пр.

Цената на пакета Метеорологична станция Netatmo е 339 лв. с ДДС, и е налична за покупка на http://www.kirov-high-end.bg

Повече за Netatmo, можете да научите на www.netatmo.kirov-high-end.bg/, както и на www.netatmo.com

Киров Хай-Енд България ЕООД е изключителен представител на Netatmo за България.


Платена публикация

Свързани новини