Last news in Fakti

28 Ноември, 2016 04:00 2 010 1

Използване на дрон в кухнята

  • дрон-
  • кухненски робот
Използване на дрон в кухнята - 1

Знаете ли за какво могат да се използват любителските дронове? Мислите, че стават само за кратки полети, за правене на снимки от височина и за забавление на децата. Оказва се, че могат да се използват и като многофункционален уред в кухнята или иначе казано като по-висша форма на кухненски робот. А с помощта на камерата от дрона, може да бъде записано видео на стореното, с което да се похвалите впоследствие. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    0 0 Отговор
    Това ми напомня за 1 скеч на ТУТУРУТКА от преди 15-тина години, когато почнаха масово да навлизат ГСМ-ите. Та скеча беше за ГСМ, с който може да правиш почти всичко - да си режеш ноктите, да запалиш огънЧЕ, да си чистиш ушите, все простотии безмислени...че и тука същата работа...