Last news in Fakti

13 Декември, 2016 14:33 5 357 3

И Google се отказва от автономни коли

  • google-
  • автономни автомобили
И Google се отказва от автономни коли - 1

Малко след като Apple се отказаха от разработката на автономни автомобили, това стори и корпорацията Google. Идеята на Google е да съсредоточи усилията си в разработка на технологии за автономни автомобили, след което да започне да си сътрудничи с някои от големите автомобилни производители.

Още от плановете на Google са през 2017 да има изградена мрежа за отдаване под наем на безпилотни коли. Най-вероятният първи партньор на Google в това начинание ще стане концерна Fiat Chrysler.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    5 1 Отговор
    Не им се дават повече пари и търсят "сътрудници".

    Коментиран от #3

  • 2 Morgoth

    2 2 Отговор
    Ще се сетят, че да правиш конкуренция в пренаситен пазар срещу фирми с десетилетия опит не е най-печелившата тактика.
    Дайте им софтуера и после накарайте всички да го ползват - това трябва е целта и на Гугъл и на Епъл.
  • 3 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    Какви пари , Фиат-Крайслер имат в момента над 7 милиарда дългове , ако Гугъл иска ,ще ги купи за джобни пари и ще им плаща дълговете от "закуски" . Просто и те и Епъл видяха , че скоро ще има "разпродажби" сред старите производители и могат да купят наготово нещо , което ще им излезе 5-6 пъти повече , ако го почват от нулата . Новите технологии са при тях , трябва им само евтина база за производство на "желязото" , а старите като се правиха на хитри и си мислеха , че вечно ще си пробутват "чистите дизели" сега да му мислят