Last news in Fakti

29 Декември, 2016 17:09 4 280 0

Разкриха новия смартфон на Microsoft

  • microsoft-
  • surface phone-
  • nokia
Разкриха новия смартфон на Microsoft - 1

В китайската социална мрежа Weibo се появиха снимки на нов смартфон на Microsoft. Surface Phone ще стане първият модел на софтуерния гигант след продажбата на Nokia.

Разкриха новия смартфон на Microsoft

Surface Phone ще има корпус от метал, а в дизайна преобладават правите линии и острите ъгли. Апаратът ще има отделен бутон за камерата.

Разкриха новия смартфон на Microsoft

От долната страна на смартфона ще има слот USB Type-C, а отгоре - класически аудио изход за слушалки.

Разкриха новия смартфон на Microsoft

Новият смартфон ще попълни гамата на Surface, в която вече има таблет, лаптоп и настолен компютър. Очаква се Microsoft да представи телефона в края на идната година. Говори се, че мобилното подразделение на Nokia не е вземало участие в разработката на апарата.

Разкриха новия смартфон на Microsoft


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА