3 Януари, 2017 04:00 6 727 4

WhatsApp ще спира работа

Едно от най-популярните мобилни приложения в света може да спре функционирането си за милиони потребители. Причината се крие в обявеното през изминалата година решение, което ще влезе в сила тази седмица.

То гласи, че по-старите версии на мобилните софтуери iOS, Windows и Android няма да могат да стартират приложението и съвестват собствениците на мобилни устройства да преминат към такива с по-нови версии.

Всичко от iPhone 3GS, Windows Phone 7 и Android 2.1 или Android 2.2 назад, няма да може да използва WhatsApp, като всички стари потребители ще могат да запазят информацията си и да я пренесат на нов източник. WhatsApp има общо над милиард потребители по света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    5 0 Отговор
    Тази информация я получих на старият си телефон преди 3 месеца.
  • 2 Александър

    4 1 Отговор
    Да, нормално е да се случи, да се поддържат толкова стари версии и ОС, не е рентабилно за съжаление....ще се ъпгрейдват.
  • 3 Красимир

    3 3 Отговор
    Това ще засегне 1 на 1000 човека.Все пак ако имаш смартфон от пет-шест години време е да го смениш.
  • 4 Ник

    8 0 Отговор
    Хайде и вие започвате като жълтите вестници .... оправете го малко това заглавие :X