22 Февруари, 2017 15:28 7 426 3

Xiaomi пуска умно огледало за кола

  • xiaomi-
  • умно огледало за кола
Xiaomi пуска умно огледало за кола - 1

Китайската компания Xiaomi Tech представи огледало за обратно виждане с вграден видеорегистратор, функция за известяване на оператор при инцидент и модули GPS и Wi-Fi. Диагоналът на устройството е 8.88 инча, а разделителната способност - 1 920 на 480 пиксела.

Xiaomi пуска умно огледало за кола

Умното огледало има камера с 6-елементен обектив и сензор OmniVision 1/2.9. Тя може да записва видео с разделителна способност Full HD с честота 30 кадъра в секунда и ъгъл на покритие 160°. За съхранение на данните е предвиден слот за SD-карта с обем до 64 GB.

Xiaomi пуска умно огледало за кола

Новият автомобилен аксесоар на Xiaomi може да предупреждава водача при напускане на лентата и риск от предстоящ челен удар. Цената е 999 юана (€138).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОМЕ

    5 0 Отговор
    Ааа конкурентите им от ТрендВижън отдавна имат и камера която гледа към салона, защото ченгетата казват, че си карал без колан и те смучат за рушвета! Камерата към салона е по молба на руски потребители - там вече бая ченгели са изпищяли от видеодоказателствата и се научиха!
  • 2 Гост

    3 1 Отговор
    Лелеее, това е толкова стар продукт! Предлагането на такива в нета е доста голямо.
    Коме, това че камерата към салона е поръчка на руски потребители ми се вижда много достоверно. Корупцията в ГАИ е част от корупцията в Русия и е нещо огромно!
  • 3 onq s konq

    4 21 Отговор
    Ми то моито си е фабрично такова на беенвето!