Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 04:00 18 985 7

Хидравличната преса срещу адамантий

Натъкнахме се на още един интересен епизод от канала на хидравличната преса. Този път материалът е нещо, което ни е известно от филмовата поредица за хората със свъхчовешки способности X-Men. В тези епични сблъсъци има един герой, който разчита на острите си изникващи нокти - Върколакът. Там се споменава за материал наречен адамантии, за който е известно, че е най-твърдия метал. Тук всичко се опровергава от хидравличната преса и това, което ще видите наистина ни учуди.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    4 4 Отговор
    Файк!
  • 2 КърналСпиърс

    7 0 Отговор
    Уат из Файк майт
  • 3 Иес бе

    3 0 Отговор
    Дис ис спарта
  • 4 ЦОЛЕ

    19 1 Отговор
    И КОЙ КАЗВА ,ЧЕ ТАЗИ АЛУМИНИЕВА ЗАГОТОВКА Е ТВЪРД МЕТАЛ
  • 5 Кольо

    13 1 Отговор
    Адамания не съществува
  • 6 Мдааа

    9 0 Отговор
    По-голяма простотия не бяхте пускали!
  • 7 Бачо.

    0 0 Отговор
    Adamantium is a fictional metal alloy, most famously appearing in American comic books published by Marvel Comics.

    Личи си, че писалият статията никога не е поглеждал в периодичната таблица (ако изобщо знае какво е това) за да види, че в нея такъв метал не съществува. Хората с пресата просто се шегуват, а някой неук задклавиатурен гений го пише като новина.