Last news in Fakti

6 Март, 2017 13:18 5 771 5

Умен... презерватив!

  • british condoms-
  • i.con
Умен... презерватив! - 1

Най-големият доставчик на презервативи във Великобритания British Condoms пусна в продажба първия в света умен кондом. i.Con запаметява данни за подвизите и физическата активност на собственика в леглото и предупреждава за заболявания на партньора.

Всъщност новото умно устройство не е точно презерватив, а пръстен, който се поставя върху кондома. Вградените датчици му позволяват да оценява представянето по време на полов акт по параметри като времетраене, скорост и интензитет на движенията, изразходвани калории, температура на интимните органи и т.н. Наред с това i.Con може да препоръчва най-подходяща поза и да предупреждава за венерически болести.

Данните за всеки акт се синхронизират със смартфон през Bluetooth и приложение, което за момента е достъпно само за iPhone. То не е просто програма, а клиент за пълноценна социална мрежа, в която потребителите могат да се похвалят с креватните си постижения.

След използване i.Con трябва да се хигиенизира. Устройството е водонепроницаемо и няма опасност да бъде повредено при измиване. Зарежда се през microUSB, а капацитетът на батерията стига за 6-8 часа интензивна работа.

Умният презерватив струва £60 (136 лв.), но за момента все още няма никакви отзиви от потребители. Никой не знае и как точно изглежда уредът, тъй като за вида му може да се съди само по изображението на опаковката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 корса опел пежо

    8 2 Отговор
    Айдеее, слагаш брояч на жена ти и наблюдаваш!
    Нема кръшкане, всичко се записва!
  • 2 Кобрата

    9 1 Отговор
    От ден на ден хората изперкват все повече...
  • 3 Иво

    3 1 Отговор
    За ко ми е тоя кондом, като мога да си БОКСУВАМ без гума, и удоволствието е пълно.
  • 4 ДТиБ

    6 0 Отговор
    и след 8-мия час "интензивна работа" ще трябва да спра да го зареждам ли тоя Ай-боклук?

    Коментиран от #5

  • 5 JEEP

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДТиБ":

    Power bank братле