Last news in Fakti

8 Март, 2017 04:00 3 168 2

Хидравлична преса срещу менгеме

Списъкът с нещата, които може да пуснем под разрушителната хидравлична преса са стотици хиляди, но малко от тях наистина ни приковават вниманието и менгемето определено е едно от тях. Повечето от нас с дори и минимални технически умения са използвали това чугунено чудо на техниката, което наистина изглежда масивно. Това обаче, ще се промени при наличието на огромното налягане, което възпроизвежда тази преса. Подобни разрушителни клипове могат да задържат вниманието ни в продължение на часове и ние ще следим поредицата с интерес.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЖАС

    1 0 Отговор
    Бре, това нещо е по-страшно дори и от смъртоносния пумпал!
    Сърцето ми се обливаше в кръв, докато гледах как премаза нещастното животинче :(.
  • 2 МЕНТЕТА

    3 0 Отговор
    ТВА Е АЛУМИНИЕВ КИТАЙСКИ БОКЛУК .Я СЛОЖЕТЕ ЕДНО НАШЕНСКО МЕНГЕМЕ МОДЕЛ БАЙ ТОШО И ТОГАЗ ТАЯ ПОЛСКА ПРЕСА ША И ИЗБИЯТ БАЛАНСИТЕ ГАРАНТИРАНО.