Last news in Fakti

8 Юни, 2017 13:10 5 995 4

Тежка атлетика от Abarth

  • abarth-
  • iveco-
  • stralis
Тежка атлетика от Abarth - 1

Придворното тунинг ателие на FIat и Iveco представиха спортна версия на влекача Stralis XP TCO2 Champion. Проектът е част от партньорското споразумение между двете компании, по силата на което италианският производител на товарни автомобили ще бъде официален превозвач на Abarth.

Тежка атлетика от Abarth

Спортният Stralis се отличава от стандартния само на външен вид. Боядисан е в цветовата схема на Abarth с червени ивици на бял фон и черни акценти. Отстрани на кабината са изрисувани карирани флагове.

Тежка атлетика от Abarth

Салона красят седалки с двуцветна кожена тапицерия и волан с контрастни шевове. В горната му част има червен индикатор за нулева позиция.

Тежка атлетика от Abarth

От спортната версия на Stralis ще бъдат произведени 124 екземпляра в чест на възродения Abarth 124 и неговата състезателна версия R-GT. Тя се оборудва с 1.8-литров турбомотор с мощност 300 к.с. и шестстепенна секвенциална трансмисия. Автомобилът тежи малко повече от тон и струва €150 000.

Тежка атлетика от Abarth


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майна

    9 3 Отговор
    ...отново "Факти" ни показва умопомрачителният си напън за статия с определяна информация от която,по късно, става ясно че заглавието няма нищо общо със съдържанието.
    ---като е"тежката атлетика от АБАРТ", ми напишете един ред колко е тежка(мотор-обем,мощност и т.н.т.)

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Незнам

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "майна":

    Да беше си направил труда да обърнеш малко внимание на статията: Публикувано във факти.бг: Спортният Stralis се отличава от стандартния само на външен вид.
    Това не е ревю, че да изнасят характеристиките на влекача.
  • 3 Някакъв

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "майна":

    Като цяло има снимка на която се вижда колко к.с. е влекача

    Коментиран от #4

  • 4 незнайко

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Някакъв":

    Прав е господина. Говорят за влекач а накрая на статията данни за Abarth 124 R-GT. Дали надписа от третата снимка показва мощността не се знае.