Last news in Fakti

14 Юни, 2017 13:42 7 598 4

Най-бързият джип в света на ¼ миля (ВИДЕО)

  • nissan-
  • patrol-
  • драг-
  • тунинг
Най-бързият джип в света на ¼ миля (ВИДЕО) - 1

Nissan Patrol е всепризнат всъдеход, но последното му поколение поотстъпи позиции на по-малките му и по-паркетни събратя. Това обаче не важи за богатите арабски страни, където Patrol е на особена почит.

Благодарение на своята популярност арабите започнаха да преработват модела, като в последната година станахме свидетели на няколко тунинг проекта на Patrol-и с по над 2000 к.с.

Последният такъв, който ви представяме сега, постави рекорд на ¼ миля, като даде време под девет секунди. За да се стигне до това постижение и да бъде обявен за най-бързия всъдеход в света се налагат значителни технологични промени.Най-бързият джип в света на ¼ миля (ВИДЕО)

Те са направени от тунинг ателието Subzero Tuning, където като за начало монтират съвсем нов двигател от Nissan GT-R. Стандартните турбокомпресори на V6 VR38DETT агрегата са заменени със значително по-производителни нагнетатели Precision, които са с диаметър 76 мм.

Това и редица други промени по мотора водят до увеличаване на мощността на 2 000 конски сили. Окачването също е преработено основно, като е снижено и втвърдено значително.

От салона са премахнати всички излишни седалки, кори и т.н с цел максимално олекотяване, но пък за сметка на тях е монтиран вътрешен обезопасителен ролбар. Вижте на какво е способен този Patrol.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    9 5 Отговор
    Чакам отговора на немските паркетници
  • 2 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 6 Отговор
    То тва вече не е жип мотор от тука окачване от там сбирщаин ама германците не са се побъркали че да прават състезателен драг панцер тигър

    Коментиран от #4

  • 3 Павел

    0 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=uEY49uRW69Q

    МОщноста е от 3000 до 5000 коня. времето за 400 метра по байр нагоре и пясък е около 7 сек .
  • 4 Max

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Че те не могат кола да направят пък камо ли дЖип