23 Юни, 2017 13:46 35 516 65

Най-надеждните нови автомобили (по марки)

  • нова автомобили-
  • дефекти
Най-надеждните нови автомобили (по марки) - 1

Компанията J.D. Power and Associates състави нов рейтинг за най-надеждните нови автомобили. Класацията се базира на проблемите, които са имали със своите автомобили 80 000 шофьори приз първите 90 дни от придобиването на новата кола. Според специалистите от J.D. Power данните са достатъчно показателни за т.нар. фабрични дефекти. В класацията е посочено количеството дефекти на сто автомобила. Ето я.

Най-надеждните нови автомобили (по марки)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ийсдйка

    67 24 Отговор
    Не че съм фен на Ауди но, VW да има 90 дефекта а Ауди дето струва двойно да има 115 няма никаква логика... тея статии май се правят хората да си чешат езиците под тях отколкото да показват реалноста

    Коментиран от #6

  • 2 YAMAHA

    63 2 Отговор
    Леле и това за 90 дни а ние се чудим защо имаме проблемчета с нашите на по 3 090 дни
  • 3 the driver

    46 11 Отговор
    Без извинение, поредната безмисленна, повърхностна статия по тази тема ... Не мога да разбера, преди да ги "пуснат" тези шедьоври, няма ли кой да ги прегледа и одобри ...
  • 4 ДДДДДД

    37 9 Отговор
    Явно не е чак толкова повърхностна щом е направена за 80 000 шофьора. На много хора не им се иска немските премиуми да изостават, но в последно време корейците дръпнаха много напред с качество и продажби.
  • 5 шофьор

    34 7 Отговор
    Толкова ли няма статистики от Европа, та все американски ни пробутвате?
  • 6 991

    41 3 Отговор

    До коментар #1 от "ийсдйка":

    Качеството на VW и Audi е почти идентично, все пак са една фирма и колите им споделят много общи части. Разликата идва от това, че Audi като по-премиум марка оборудват колите си с повече екстри, а от там колкото повече екстри, толкова повече възможности някоя от тях да даде дефект.
  • 7 64321

    35 3 Отговор
    Най-странното е, че KIA и Hyndai се правят в един и същи завод и с еднакви чаркове. Като се отворят предните капаци еднакви двигатели само с различен надпис. Пък дават толкова голяма разлика в количеството дефекти.
  • 8 Tie

    10 6 Отговор
    Досега от 3 нови немски (ВАГ) и 1 американска - как пък нито 1 от тях не показа дефект през първите не 90 дни, ами 1-2 години...и това с нормална експлоатация, без излизшно пазене и около 30-40 хил км годишно предимно в България....Дори последите 2 след като минаха 1000 км си ги натискам когато потрябва доста доволно...
  • 9 Лупи

    32 10 Отговор
    Да и аз повярвах, че Buic, Lincoln, Ram, Chevrolet i Hyundai дават по-малко дефекти от Lexus, Audi, Honda, Acura, Subaru, Mazda и Mitsubishi. Само така е вервайте ми!
  • 10 RS6

    24 33 Отговор
    Абе, вие ...... много ме разсмяхте. 4/.Форд и 6/.БМВ ........ хахахахахахахахааааааааааа.
    Вие имате ли си на представа, че тези са едни от най-големите строшляци !!! БМВ-то има най-много 1 година живот и при това, ако го закупиш чисто ново, а Форд-а няма да изкара и толкова (като качество са горе - долу еднакви).
    Бахахахахахахахааххахааааааааааааааааааааааааа ........ :)

    Коментиран от #14, #17, #53, #60

  • 11 Бък

    24 6 Отговор
    нищо не пише за ладите, не е пълна класацията
  • 12 LOL

    12 6 Отговор
    а рено къде е? Или те са най-добрите? :D:D:D::D
  • 13 RS6

    28 22 Отговор
    ..... и още нещо - Забележете, че Форд БМВ и Нисан са пред VW Mercedes Audi и Honda .......... То бива бива смях, ама това вашето на нищо не прилича ........ "Форд е по здрав от Хонда" ......... бахахахахахахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа .. :)

    Коментиран от #40, #54

  • 14 GmHb

    13 33 Отговор

    До коментар #10 от "RS6":

    Ей лапе вземи си купи чисто ново БМВ и аз лично ти давам 5 години гаранция единствено за смяна на масло преглед и спирачки ще влезеш ама вие нямате и 5 лв в джоба да си купите дори и старо бмв ама говорите за топ марки че били боклуци.Лично аз година и половина не съм влизал в сервиз на БМВ ( в който и работя) ама така e G30 си е истината✌

    Коментиран от #15, #33

  • 15 RS6

    20 12 Отговор

    До коментар #14 от "GmHb":

    Хахахахахахаха ....... ЛАПЕЕЕ ....... Ти си с коефицент на интелигентност - 100.
    Поредният фанатизиран селяк със счупената си каруца се опитва да налага мнение, а пък и още повече - "Аз работя там" :)
    Та , искам да попитам Г-н "КАПАЦИТЕТ" - там ли беше единственното място, където успяха да те вземат на работа ??? ........... бахахаха :)
  • 16 спец

    16 5 Отговор
    Понеже съм в бранша и мога да кажа, че тази класация е един тъпизъм. Разликата в моделите от една марка е много голяма за да правиш класация по такъм начин. Форд Фиеста и Форд Ка са нисък клас например и да ги слагаш под общ знаменател с Мондео е смешно. Същото е с Мерцедес А-класа и MB E и S класа. Звучи малко като вица за % от населението, което яде свинско със зеле.
  • 17 лон

    11 17 Отговор

    До коментар #10 от "RS6":

    Първо ще ти кажа че не съм фен на бмв.
    Говориш пълни глупости това че ти познаваш някои с бмв от 1992 не означава че всички са такива.Бмв в последните 5-10 години винаги са в топ класациите за най-безопастни и надеждни автомобили.прочети малко преди да пишеш коментари знам че в България само тези който не знаят пишат но все пак не се излагай ..

    Коментиран от #22, #23

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ники

    19 6 Отговор
    Брой изгорели крушки или брой основни ремонти не става ясно.
  • 20 Николай

    11 4 Отговор
    Много е важно колко от тези 80000 човека са карали FIAT и колко са карали BMW, Mercedes, AUDI или LEXUS.
  • 21 лада

    14 2 Отговор
    тъпа статия и класация .... какви са тези 90 дни бе хора. 90 дни в гаража са = на 0 дефекта... по колко коли от марка, какви двигатели и т.н
  • 22 runi

    4 13 Отговор

    До коментар #17 от "лон":

    BMW kola ymirai birzo nai nadejni te male male istenska nai nadejna Volvo 🙋
  • 23 RS6

    25 10 Отговор

    До коментар #17 от "лон":

    Всички тези "ТОП КЛАСАЦИИ" за които ти говориш са, най-вероятно сътворени от същите меркантилни тролове собственици и на тази статия.
    Не знам, кое при БМВ е безопасно и надежно - Гърмящите AIRBAG на най-новата 7-ма серия>Скапаните вериги на 320d>Ненадежното xDrive, което в момента на агресия започва да танцува като Кану изхлузено по Ниагарски водопад>Виещите като койоти турбини или разхлопващият се само при поглед денферен маховик,Помпата и дюзите при Ф10 ............ Аааааа забравих за НЕВЕРОЯТНИЯТ Steptronic, който като позагрее и изключва. За капак на всичко, когато БМВ влезе в авариен режим (което се случва доста честичко) , УМИРА НА МЯСТО !!! :)
    ТЕХНОЛОГИЯ ВЕЛИКА - УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ШОФИРАНЕТО или по-скоро ОТ ТОВА ДА СЕДИШ НА ПЪТЯ ............... Бахахахахахахахаааа :)
    (П.С. : Коментара ми е за употребявани автомобили от 1 година и над 80000 км.)
    .... Засрамете се бе хора - СТАВАТЕ ЗА СМЯХ С ТОВА БМВ.

    Коментиран от #26, #35

  • 24 RS6

    18 9 Отговор
    .... Оооопссс , забравих само да спомена за "ФЕНОМЕНАЛНИТЕ" агрегати на БМВ, които стигайки до 150000 км. , започваш да се кръстиш къде ще абортират ............... :)
    Честно казано - не зная кое бих предпочел - РЕНО или БМВ ............ :) !?!?!? ........... хахахахахаха
  • 25 Svekai

    7 7 Отговор
    FORD - 86 ?!??
    Fix Or Repair DAILY !
  • 26 runi

    4 10 Отговор

    До коментар #23 от "RS6":

    BMW 1 pilen rezvuar sas gorivo 400 .500 km nai mnogo meje da se mine zadaljitelno 1L maslo na ekks mnogo nadejden skarata otzat nemise govori http://www.bild.de/regional/frankfurt/proteste/bmw-vor-der-iaa-demoliert-32405832.bild.html
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 копеле

    14 2 Отговор
    НАЙ НАДЕЖДНА Е МАЦКАТА ОТ СНИМКАТА, ПЛАЩАШ ЛИ СИ ГОРИВОТО НИКОГА НЕ ДАВА ДЕФЕКТ
  • 29 айда

    14 4 Отговор
    ама кои точно "проблеми" са отчитани в тая статистика??? ако на 100 проблема 50 са примерно много силен звук от клаксона, или грешен цвят на стелката за краката, или с липсваща капачка на единия вентил на гумата... нататък е ясно, нали?
    по-добре кажете коя от изброените марки е спонсорирала тая статистика, и тогава вече нещата ще си дойдат на мястото
  • 30 босе

    17 1 Отговор
    Само на мен ли ми звучи леко смущаващо за 90 дни толкова проблеми,макар и несериозни!!! Ако бяха 900 дни е разбираемо,но това само доказва,че просто новите коли са ненадеждни,сътворени от технически юпита и счетоводители.
  • 31 ъхъ

    7 5 Отговор
    RAM - няма такава марка автомобили, това е модел на Додж! И къде са в статистиката Пежо или Ситроен или Опел?
  • 32 xax

    13 5 Отговор
    Платена реклама на КИА !! Друго обяснение няма!
  • 33 пловдив

    21 7 Отговор

    До коментар #14 от "GmHb":

    Аз имах Х5 четири години и ми струваше до 65000 км 27000 лева , може и да е лош късмет но мой близък с Х6 продаде имот за да му плати ремонтите , говоря за нови автомобили купувани от магазина абе не ми се говори за БМВ , имал съм Гранд Витара нова пъти по-здрава от Х5 , сега имам ЦРВ много пъти по-здрава от Х5 ...

    Коментиран от #52

  • 34 CLS 320 CDI

    7 5 Отговор
    Мерц хораааааа :)))
  • 35 Неотрален

    13 13 Отговор

    До коментар #23 от "RS6":

    Не съм фен на марката БМВ, но мога да кажа същото даже по зле за марката "Ауди", което е изброил господина който не харесва бмв-та доста видно, а аз така като него не харесвам аудита, защото са пълен боклук да не казвам възможно най големия боклук който може да съществува. Когато едно ауди с пробег 600 000-700 000 км пробег може вътре интериора му да изглежда като на един мерцедес, а двигателя му да работи като на мерцедес, макар че няма как да стане на тези километри защото отдавна е блокирал, да не говорим че на 200 000 км веригите им почват да тракат имаш чуството че ще ти избият зъбите, и другото което е не можеш да разбереш 3.0тди ли караш или 2.5тди караш, работят уникално! До тук с аудито, а що се отнася за останалите боклуци корейци, японци, французи, италянци-еми вие няма как да се борите с немците, вие нямате материали в автомобилите си, нямате дизайн, нямате никаква динамика и никакво предлагане в разновидности на двигатели, автомобилите ви са супер скучни а да не говорим какви еднодневки са, колко са необезшумени и много други причини заради които никога не бих си ги купил. Всеки има право на избор да си купи каквато си поиска коля, но истината е една и всеки я знае, хората са казали Мерцедес и всички останали!
  • 36 Xxl

    5 18 Отговор
    Тъпа измислена от някой ненормалник"класация".Ауди е светлинни години пред останалите .
  • 37 Майстора

    11 3 Отговор
    RS Пич, написа доста глупости за BMW - тата. За една много малка част съм съгласен, обаче ако започна за Аудитата да ти говоря повярвай ще ревнеш. Окачването е загадка за света, разхлабени накрайници, дефектирали шарнири, алуминиевите носачи са нещо страаашно. Имам добре разработен сервиз в малак град и искам да ти кажа, че от Ауди плачат с глас приятел

    Коментиран от #42

  • 38 Дебелия

    4 3 Отговор
    Хора, не се карайте, ами направете като мен- бягам веднага да си купя нова Киа. Ха ха ха ще падна. До коментар номер 31- и аз не знам Рам да е марка. И тая класация да не е правена в Италия-кой е тоя народ, който ще си купи толкова нови фиати.
  • 39 ВАГ

    8 1 Отговор
    В САЩ тече политика на масова реклама на Киа в замяна на некви военни работи.
  • 40 МSux

    5 7 Отговор

    До коментар #13 от "RS6":

    Ако разбираше от автомобили щеше да знаеш, че Форд са много здрави коли и дори най-обикновените фиести са адски стабилни и готини за каране. Искам да те питам колко Форда си имал, защото аз имам и следващата ми пак ще е Форд. Аз и бащата до сега сме имали 3 Vw-a и от 3те не бяхме доволни. Вече си карам Форд-а и нямам проблеми, вие си карайте VW. Може да видиш един сравнение на Ауто Билд. "

    "докладът на AUTO BILD и TÜV за 2013 г. показва кои от малките автомобили създават малко проблеми с напредване на възрастта. Най-добре в категорията на 6- до 7-годишните коли се представя Ford Fiesta, както и техническите й роднини Ford Fusion и Mazda 2. 13-то място при третия технически преглед за Fiesta, докато VW Polo IV се класира чак на 85-то място, а Opel Corsa C изостава дори до 93-то място!"
    Моля ви не карайте Фордове, оставетени ни нас да се мъчим.

    Коментиран от #41

  • 41 Msux

    7 3 Отговор

    До коментар #40 от "МSux":

    Само да добавя, че въпреки шовинизъма на повечето европейци, Форд - американска компания, е с най-продавания модел в Европа. Те хората са много тъпи, в бг има някакви "експерти", дето не знаят на кой свят са.
  • 42 Гостенин

    7 1 Отговор

    До коментар #37 от "Майстора":

    И всички двигатели на ауди плуват в масло
  • 43 44магнум

    4 4 Отговор
    Че това е поръчкова статия бе!Как може най-големите бръкми като Додж да са с най-малко дефекти,а японските машини на опашката като най-големите боклуци?Има ли по-добра кола пот мицубиши което го имам за 20 години 280 000 км. и освен крушки друго не съм сменял,или Тойота,или субару,не ми говорете глупости!!!!
  • 44 тони

    4 2 Отговор
    тази статистика е смешна.Колко поршета се продават спрямо форд или фалве примерно?!?
    Тия пък Генезис не ги и знам даже.
  • 45 RS6

    7 7 Отговор
    Не желая да споря с хора които употребяват автомобилите си 50-100 км. на ден. Всеки е свободен да шофира, това което желае. Споделих моето мнение извлечено от личен опит на базата на 120-130000 км. на година. Притежавал съм и трите премиум марки и най-голяма сигурност ми дава единственно АУДИ. Този автомобил, ако е сервизиран както трябва, бъдете сигурни, че никога няма да ви остави на пътя. Проблема в България е че няма абсолютно никакви добри диагностици (има само гадатели :) ) и качеството на частите (съответно срещу парите които желаете да заплатите).
    Сервизите са под всякаква критика,а "експертите" от рода на "ДАЙ ДА СМЕНИМ ТОВА И ЩЕ СЕ ОПРАВИ" са 99,99%.
    Лично на мен верига на АУДИ никога не ми се е разтраквала, окачване не съм пипал - ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ ?
    Чиста доза късмет, може би ? Пети автомобил от въпросната марка управлявам и никога не съм имал минимален проблем (РАЗБИРА СЕ СЛЕД СТРИКТНО ОБСЛУЖВАНЕ В ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ - НИКОГА В БЪЛГАРИЯ !!!).
    След всичко това, мога само да обобщя, че БМВ никога ................, ама повярвайте ми - НИКОГА , не може да бъде на нивото не на АУДИ и МЕРЦЕДЕС, а даже на нивото на ХОНДА и ТОЙОТА.
    А пък да слагаш Форд и БМВ пред марки като АУДИ МЕРЦЕДЕС ХОНДА и ТОЙОТА си е полъх на ЗДРАВИ КЕШОВЕ и вие вътрешно го знаете.
    Хубав ден на всички.

    Коментиран от #50

  • 46 RS6

    2 7 Отговор
    Веригата е изобретена от Леонардо Да Винчи - БМВ и до ден днешен не знаят как функционира !!! ............ Бахахахахаха ...
    ... остана и РЕНО да сложите на първо място и тогава цирка ще е пълен.

    Коментиран от #47

  • 47 ИМАМ БМВ И МЕРЦЕДЕС

    7 2 Отговор

    До коментар #46 от "RS6":

    Голям смях хубаво ме разсмя. Добре че има гЪлфони като теб.
  • 48 АСДА

    5 1 Отговор
    Според мен всяка кола си е надежна стига да знаеш как да караш. Не да натискаш съединителя наполовина, да сменяш скорости всякаш вдигаш щанга, да караш с 120 по паветата и после защо се чупат колите. На такива шофери каквато и кола да дадеш за 90 дни е заминала.
    На лошия майстор инструментите виновни....
  • 49 S90L7

    4 0 Отговор
    масло спирачки антифриз термустат помпи сп.течност съединения и така нататък няма как кола да издържи на тази Планета
    потдържаната кола е най здрава това е истината
  • 50 гостенин

    6 2 Отговор

    До коментар #45 от "RS6":

    Само за сведение, объркано Ауди фенче, три Аудита, около 500х.км изминати общо с трите, коли на по 120 - 240х.км пробег, ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ и с трите! Последната беше S8 4.2 дизел предните 6-тици с 3.0 дизел мотори, всичките автомати... е направо проревах от тея кенефи! Подскачане и притрисане на автомати, дюзи, демфери- защото имат и демфер- въпреки, че са автомати, вериги, турбини и не ми се говори. Вече 6 години с БМВ и смея да кажа, че се родих! С едната 160х.км изминати най-скъпото нещо което смених беше съединител! Втората вече 2-ра година 70 х.км пробег 535 дизел автомат е и само наливам гориво и консумативи.... Така че Аудитата си ги хвали другаде... Бяха автомобили до около 2002 - 2003 година, вече са просто конфекция!

    Коментиран от #51, #56, #59

  • 51 гостенин

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "гостенин":

    А и един Е 270 дизел за около година и малко, също прилична колица, без никакви проблеми, но с него имам по-малко изминат пробег и не мога да бъда адекватно обективен!
  • 52 s90L7

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "пловдив":

    мисля че нито Х5 нито Х6 си имал и няма да имаш
  • 53 s90L7

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "RS6":

    мисля че ти не разбираш грам от Автомобили
  • 54 s90L7

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "RS6":

    Немско качество Японците крадат от Немеца Това е Японците немогат да се сравняват с Немеца
  • 55 Honda

    5 5 Отговор
    Mercedes bmw audi sa kenefi i v bg gi karat samo s kompleksi.Toyota i honda vechesa mnogo nad niwoto im.

    Коментиран от #58

  • 56 RS6

    2 4 Отговор

    До коментар #50 от "гостенин":

    Много ме забавляват разни хорица, които изкарват 2/3 от времето си с гумени ботуши в калта и коментират неща за които само фанатизираните им "УМОВЕ" мечтаят.
    Аз не споря с никого, просто изказвам мнение.
    За мен е адски смешно да наредиш Форд пред Хонда,БМВ пред АУДИ и МЕРЦЕДЕС, Нисан пред Тойота, но все пак това е мое мнение.
    Не желая и да обсъждам мнението на един "Кьорав" маниак, който не желае да приеме реалността за истина.
    Проблемът не е мой.
    Само, че когато сте на пътя с поредният проблем на БМВ, не махайте с ключ в ръка да ви се помага !!!
    За мен вие сте лОвци на илюзии !!! :) :) :) ..... при това и "КАПАЦИТЕТИ" ....... :)
    П.С. ........... между другото се казва ДЕНФЕРЕН МАХОВИК "Г-н" безпроблемно БМВ и вашият "УНИКАЛНО НАДЕЖДЕН" автомобил също го има в Steptronic-a и това си е консуматив !!!
    Аре всичко хубаво от мен.
  • 57 RS6

    2 2 Отговор
    .... извинявам се - ДЕМПФЕРЕН МАХОВИК !!!
    ...... Аре със здраве. :)
  • 58 Не знам

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Honda":

    Ти какъв си ?
  • 59 RS6

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "гостенин":

    .... и гледай пак някой да не ти удари ЗАДНИЯТ СТОП, че няма да имаш пари да купуваш на жена си нови дрехи от коша с намаленията на 90% !!!
    .............. Бахахахахахахаххааааа ...
    Аре със здраве.
  • 60 Обикновен човек

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "RS6":

    Приятелю , карай си скъпия Фолксваген , който дава дефект само 3 пъти седмично и не говори много за BMW , защото очевидно си невменяем.Скъпият ти Фолксваген не е лоша кола , но няма място при гигантите като BMW и Mercedes.Добре , че са Volkswagen AG да издигнат марката , че иначе щеше да е с продажби като на Daewoo.Лек ден :)

    Коментиран от #62, #63

  • 61 Vulpes

    3 0 Отговор
    95 до 98% от коментиращите никога не са имали чисто нова кола! Аз не съм фен на КИА,НО имам такава и я купих защото никоя друга марка не ми предлага:
    - Такава гаранция.
    -Толкова екстри за тези пари.
    От 2013г. до сега съм навъртял 46 000 мили,като единствения дефект който ми даде е камерата за паркиране! Смениха ми я абсолютно безплатно,защото е в гаранция.
    За господина който каза,че RAM не е марка......само да му кажа,че е подразделение на DODGE,и си го водят като различна марка щ,нищо че излиза от един и същ завод. Фен съм на германските марки,но в Америка се кара или азиатски или американски автомобил,защото в сервизите вземат по скъпо за обслужването на немските (имал съм и БМВ)
  • 62 RS6

    4 3 Отговор

    До коментар #60 от "Обикновен човек":

    БМВ - гигант ............... !?!?! По какви критерии е гигант ? Пак по въпросните "ПЛАТЕНИ" статистики ? По това, че си плащат като арменският поп за да ги водят за най-продаваемата кола ли ???
    Хора, не се излайгайте ! БМВ може и да е красив автомобил, възможно е и да имат доста добре развъртащи се дизелови мотори - НО СТОП, ТОВА Е !!!
    От към издръжливост - ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ, скучен (даже на моменти подтискащ) интериор, ЗА ТРАНСМИСИИ да не говорим, че ме напушва смях,а смешният и прехвален xDrive даже и не подлежи на коментар !
    4MATIC на Мерцедес е в хиляди пъти по добър от него, без даже и да намесваме QUATTRO !!!
    Мога даже да ви публикувам снимки на нова Х6 с 15000 км. как и правят ремонт на двигателят ........ , СМЕШНО Е да имате толкова високи претенции за толкова некачествен автомобил.
    Управлявайте си смешният луксозен кош и бъдете щастливи.
    Аз комплекси за избиване нямам, а управлявам качество, което не ме предава никога.
    Хайде , успех и приятно висене пред сервизите на БМВ !!!
    ........ Бахахахахахаахахахаха .... :) :) :)
  • 63 Никога повече БМВ

    3 4 Отговор

    До коментар #60 от "Обикновен човек":

    Бивш фен съм на БМВ и напълно подкрепям RS6. Мога само да ви уверя, че БМВ е най-големият бирник. Животеца ми се стъжни да вися в сервиза, добре че беше в гаранция (говоря за чисто нов автомобил). Няма по прехвалена марка.
    В едно изречение - НАПУДРЕНО РЕНО.
    Сега съм Мерцедес и повярвайте ми разликата е огромна.
    Съпругата ми управлява АУДИ и с него не съм имал абсолютно никакви проблеми.
  • 64 ba4kator

    4 0 Отговор
    От кола до кола има космическа разлика, всичко е късмет.

    Коментиран от #65

  • 65 Кожо

    0 2 Отговор

    До коментар #64 от "ba4kator":

    Тогава трябва да се купуват възможно най-евтините коли, че ако късметът ти изневери, да се минеш най-малко :)