Last news in Fakti

5 Юли, 2017 11:53 4 975 1

Спинър за 30 хил. лева

  • фиджет спинър-
  • спинър-
  • caviar
Спинър за 30 хил. лева - 1

Русия е вторият по големина пазар на фиджет спинъри след САЩ и този факт не е убягнал от вниманието на ювелирната компания Caviar, известна с "патриотичните" си смартфоните от скъпоценни метали. Италианската фирма представи четири модела от модните врътки, чиято цена започва от 14 900 рубли (435 лева).

Спинър за 30 хил. лева

Caviar Spinner Tricolor има лопатки с ювелирен емайл в цветовете на руското знаме, който "ще ви накара да се чувствате патриот дори да нямате къща в "Рубльовка" (московският "Бевъли Хилс"). В центъра на спинъра е гравиран двуглав орел.

Спинър за 30 хил. лева

Caviar Spinner Carbon е изработен от цинк с прахово покритие от въглерод и е украсен с изображение на череп. Според производителя цинкът влияе положително на равнището на тестостерона в мъжкия организъм.

Спинър за 30 хил. лева

В лопатките на третия модел Caviar Spinner Diamonds са инкрустирани диаманти. Самият спинър е позлатен по метода на двойната галванизация. Подхожда на млади дами от хайлайфа и рапъри. Цена: 99 900 рубли (2 896 лева).

Спинър за 30 хил. лева

Caviar Spinner Full Gold смело може да се нарече най-скъпият спинър в света. Отлят е от чисто злато проба 750 с тегло 0.1 кг. Ще бъде изработен в единствен екземпляр и ще струва 999 000 рубли (28 958 лева).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОПУВАМ

    1 1 Отговор
    КОПУВАМ !!!!!!!!!!