18 Август, 2017 13:33 2 033 0

Спасителен дрон-амфибия

  • дрон-
  • анфибия-
  • спасител-
  • плаж-
  • море
Спасителен дрон-амфибия - 1

Съвсем скоро легендарните спасители от Малибу, както и техните колеги по цял свят могат да станат още по-ефективни. Това ще стане ако концепцията Amphibious Joint Lifeguard бъде пусната в серия.

Въпросната иновация представлява дрон, който може да се задържи и над водата, като по този начин да послужи като спасителен пояс за давещите се. Постоянният мониторинг, който Amphibious Joint Lifeguard може да извършва от въздуха също помага на спасителите да реагират мигновено.

Интересно е още, че два от четирите винта могат да работят и под вода, като по този начин устройството може и да се плава като амфибия. Товароносимостта е такава, че може да издържа човек над водата, докато дойдат спасителите.

Спасителен дрон-амфибия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА