Last news in Fakti

17 Септември, 2017 23:09 4 048 4

Хванаха крадци на стълб в крачка

Колко неподозрително трябва да изглеждате, за да не привлечете внимание возейки огромен 10-метров стълб върху нормален автомобил? Това видео определено ще ви повдигне настроението, защото в него има наистина пълен идиотизъм. То показва, как двама мъже от щата Флорида са спипани, докато се придвижват с електрически стълб завързан за тавана на колата им.

Е, ако бяхме тук, едва ли на някой щеше да му направи впечатление, но друго е по-важното и интересно - как тези хора са се сдобили с този стълб, защото най-вероятно по него е текъл ток със завидно напрежение. Това е по-голямото безумие, защото със сигурност са застрашили живота си с тази постъпка, но явно ще имат време да я преосмислят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 racer

    6 1 Отговор
    Леле Ангеле каква глупост си сътворил бре човечеее???
  • 2 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    Това не беше ли в Холандия преди месец ? Ако се е предало по "индукция" чак оттатък океана, ще го чакаме в октомври у нас.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.