9 Октомври, 2017 04:00 5 604 6

Да приводниш с лекота

Приводняването на новите плавателни съдове е едно от най-трудните и опасни неща. Първо, защото обикновено е първия сблъсък на съдовете с водата, а второ, защото изпускането на тонове тегло в нея само по себе си е опасно. В някои случаи като този обаче, всичко може да бъде извършено за минути и то с огромна лекота. Моторната яхта е Azimut Intermarine 76 с дължина от 24.4 метра и сухо тегло от внушителните 64 тона. Е тук сякаш влиза, както си представяме да бъде пуснат един джет, а 16.2-литровия V8 двигател с мощност от 2000 коня безпроблемно спомага за това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    6 26 Отговор
    И вие като журналисти вярвате че тази яхта е 76 метра дълга

    Коментиран от #2

  • 2 законен

    27 2 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    А вие в първи клас имахте по четене 3 нали ? 76 е номера на модела , а дължината е 24 метра . Ако имате нужда от уроци може да погледнете в рубриката малки обяви , частен учител за деца с проблеми

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Петър

    31 0 Отговор

    До коментар #2 от "законен":

    Да,признавам си грешката
  • 4 Стенли

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "законен":

    По прицип числото 76 указва дължината във футове...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 sr vl

    5 1 Отговор
    Когато някой журналист напише подобна статия лишена от смисъл,обективност,ако искате даже разбиране на материята вреди само на медията като цяло и би трябвало да има според мен някаква редакторска намеса...каква не е моя работа.