Last news in Fakti

10 Октомври, 2017 15:50 3 362 1

Tata пуска Nano на ток

  • tata-
  • nano-
  • електромобил

С цена от $2 500 Tata Nano държи титлата "Най-евтин автомобил на планетата" вече няколко години. С пускането на електрическа версия индийското джудже може да стане и най-достъпният електромобил в света.

Tata представи прототип на електрическо Nano още през 2010-а, но серийното производство започва едва в края на тази година. За основни клиенти са набелязани фирмите за отдаване на коли под наем и споделено пътуване.

Индийците все още пазят в тайна както цената, така и характеристиките на електромобилчето. Знае се единствено, че е проектирано в британския инженерингов център на Tata и може да изминава около 130-160 км с едно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е!

    12 0 Отговор
    Ето това е интересна статия! Намирам за много скучни безбройните статии за бързи и съответно много скъпи автомобили обикновено непрактични и обслужващи нечии интереси.