Last news in Fakti

17 Октомври, 2017 10:19 1 410 2

Британски ченгета трупат опит с Playstation

  • sony-
  • playstation-
  • gran turismo-
  • полиция-
  • великобритания

Пътните полицаи от английското графство Линкълншър експериментират с нов метод за усъвършенстване на уменията си зад волана. С малко помощ от Sony и новата игра за Playstation 4 Gran Turismo Sport служителите на реда могат да изпробват ефективността на различни техники за скоростни преследвания и задържане на нарушители без риск за здравето и живота си.

Състезателните симулатори обаче са само част от новата програма за обучение на пътни полицаи. Преди да пристъпят към виртуалните гонки ченгетата тестват уменията си в реални условия на пистата "Силвърстоун", където резултатите от обиколките им се записват и едва след това сядат на "плейстейшъна".

Целта на експеримента е да установи дали могат да подобрят времената си в играта, а след това да използват наученото в нея обратно на пистата. Според ръководството на полицията в Линкълншър електронните тренировки не могат да заменят съществуващите програми за обучение, но са добро допълнение към тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    1 0 Отговор
    Да не търсят после бутона за respawn, reset и rewind?
  • 2 Патриот

    1 0 Отговор
    Или рестарт поради изгърмени 3 живота.