Last news in Fakti

24 Октомври, 2017 10:13 2 533 9

OMG! Руски летящ автомобил

  • furia n1-
  • летящ автомобил

Далекоизточното конструкторско бюро "4232" представи, в рамките на форума "Русский MeetUp" във Владивосток, един проект на... летящ автомобил. Машината се нарича Furia N1 и по информация на РИА Новости няма да излита вертикално като хеликоптер.

Летящият автомобил е предназначен за къси разстояния и безпроблемно може да се движи в градска среда, обикаляйки високите сгради, но не е предназначен за междуградски полети.

Може да лети в рамките на 5-10 минути, като идеята била да избегне натоварен трафик. От къде обаче ще излети при задръстване - остава загадка. Иначе летящото превозно средство е предназначено за двама души, като не е предвидено място за багаж.

Конструкторите на Furia N1 се надяват по време на форума да намерят инвеститори и да се пристъпи към направата на реален прототип.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ASLPLS

    7 1 Отговор
    OMG вика :D
  • 2 Марто

    23 26 Отговор
    Ми то си е OMG отвсякъде. Те братушките нормална кола не могат да направят, тръгнали летяща да конструират.

    Коментиран от #7

  • 3 Просия

    14 18 Отговор
    Като видя компютърна илюстрация...няма смисъл да чета...няма да се случи...
  • 4 Киро

    12 18 Отговор
    Поредната картинка, същите картинки показват и за самолет 5-то поколение...

    Жалка работа.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ушанков

    10 17 Отговор
    Има ли нещо руско в раздел технологии, то ще е в най-добрият случай компютърна симулация на нещо, което ще се произведе в неизвестното бъдеще!
  • 7 АЙЛЯКЧИЯ КОНСУМАТОР.

    18 5 Отговор

    До коментар #2 от "Марто":

    ТЕ СТРОЯТ В КОСМОСА НЕ СА НА ТВОЙТО БИТОВО ЧЕТИРИКОЛЕСНО ИЗКОПАЕМО НИВО.
  • 8 незнайко

    1 1 Отговор
    ГОЛЯМ ДРОН НА КОЛЕЛА. Това не е никаква кола ! Независимо, че пише, НЯМА ДА ИЗЛИТА КАТО ХЕЛИКОПТЕР.

    Коментиран от #9

  • 9

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "незнайко":

    Стига сте писали глупост, ътре като излезе новия автомобил, ще има да съжалявате и да завиждате, не са като вас дето си клатите краката от мързел и търсите къде да си го сложите, иначе се правите на големи герои !!то не целия свят е във вашите крака, хем българин, хем свит и лъжлив ,тръгнал да ми приказва и да развива тези ,айде да се криете някъде, лентяи