25 Октомври, 2017 14:41 3 654 1

Изкуствен интелект в спорткара на Honda

  • honda-
  • sports ev

Honda също изпъкна на автосалона в Токио, като показа прототип на електрически спорткар с название Sports EV. Автомобилът впечатлява с препратки към миналото и със система за изкуствен интелект.

В Токио специалистите от Honda не изнесоха почти никакви подробности за колата. Не са ясни нито точните габарити, нито автономния пробег, нито мощността на силовия тракт на Sports EV.

Новият спортен електромобил е сходен по размери с Mazda MX-5, а серийната му версия ще се появи най-рано през 2020 година. Предположенията са, че с едно зареждане новата Honda може да измине не повече от 240 километра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    3 1 Отговор
    Да, това е моята любима компания ... винаги пионер в разработките и утвърждаването на нови технологии.