Last news in Fakti

18 Ноември, 2017 13:52 4 403 12

Tesla, която може да си позволи всеки

  • tesla-
  • powerbank-
  • външна батерия

Нямате достатъчно пари за новата Tesla Roadster, която лепи стотака за по-малко от 2 секунди? Трудно бихте събрали дори за евтиния Model 3? Няма проблем - от американската компания предлагат продукт, който съвсем буквално е по джоба на всеки.

Tesla Powerbank е външна батерия с истински акумулатор от електромобил. Има портове USB и Apple Lightning, капацитет 3 350 mAh и размери 108 x 30.5 x 23.3 мм.

Цената е $45 (75 лева). На пазара има доста по-евтини батерии с такава вместимост, но с нито една от тях няма да може да се похвалите, че притежавате истинска Tesla.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе

    52 1 Отговор
    и една шапка Порше и кецове Ферари от илиянци и нямаш спиране :)

    Коментиран от #3

  • 2 Е ПА ТЕА

    22 2 Отговор
    Простотия - все едно да разправяш ,че имаш ново порше ама тоо видиш ли не било култовото 911 ами тениска .Нещо по умно не можахте ли да измислите ?

    Коментиран от #4

  • 3 гост

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Да бе":

    Само че шапката и кецовете са просто чужд продукт с лого без което спокойно ще минат , вършейки не по-лошо същата работа , докато батерията върши и то отлично точно това за което е създадена от Тесла , май има малка разлика ?
  • 4 гост

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Е ПА ТЕА":

    А кой ти е казал ,че се има предвид кола ??? Или случайно не знаеш , че Тесла скоро ще е най-големия производител на БАТЕРИИ !!!

    Коментиран от #6

  • 5 гост

    2 1 Отговор
    Капацитета е въпрос на избор , гаранция има или скоро ще има такива и с три , четири или колкото трябва елемента , които ще са достатъчни за всякакви нужди .
  • 6 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Тесла вече е най-големият производител на батерии. Скоро евентуално, ще започне да произвежда половината от литиево-йонните батерии в световен мащаб.

    А дано, ама надали, защото и останалите не спят.

    Коментиран от #7

  • 7 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Ами по-скоро спят и хъркат , щото такова производство не става от днес за утре , а и Тесла не спира да се разраства , така че скоро не се очертава някой да я стигне в това , камо ли да я задмине , колкото и пари да има , а пък Тесла си има достатъчно от тях !
  • 8 Нафарфорий

    20 0 Отговор
    Не е най-евтината, най- евтината Тесла струва 4лв и се продава у железарията до нас!!!!!!!!!!!!!!!1
  • 9 сойкаПрисмехулка

    17 0 Отговор
    Поредното доказателство как умни и предприемчиви хора ще направят пари от балъци, продавайки им нещо в пъти по-скъпо от реалната му стойност.

    Коментиран от #10

  • 10 незнайко

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "сойкаПрисмехулка":

    Най напред проверете, колко струва да си купите истински такъв енергиен елемент и тогава говорете. Такива батерии не се продават на нашия пазар. Капацитетът не е всичко в една батерия.
  • 11 некойси

    2 0 Отговор
    Оригинално, това всъщност си е 18650 брандирана клетка от батери пак на тесла.
  • 12 Именно

    1 0 Отговор
    дълго време преди това имаше тесла която можеше всеки да си позволи:
    markita.net/sites/default/files/imagecache/product_full/produkti/tesla_s_drzhka_bg.jpg