20 Декември, 2017 13:20 4 997 4

Шестколесен всъдеход Rolls-Royce?

  • rolls-royce-
  • 6x6
Шестколесен всъдеход Rolls-Royce? - 1

Луксозният всъдеход Rolls-Royce Cullinan все още не се е появил на бял свят, а на негова база вече се създават далеч по-оригинални проекти. Някои от тях са направо безумни, а хубавото в случая е, че само компютърно генерирани.

Такъв е случаят с този Rolls-Royce 6X6, пред който и реалната G-Klasse 6x6 изглежда доста скромно. Шестколесният Rolls-Royce изглежда като сухопътен крайцер. Иначе профилът е в стила на купето купе Rolls-Royce Wraith.

Шестколесен всъдеход Rolls-Royce?

Предложението за двигател на това чудовище е 6.75-литровият V-образен дванайсетцилиндров битурбо агрегат с мощност 560 конски сили. Всичко това изглежда впечатляващо, но има едно голямо НО.

Бъдещият всъдеход на Rolls-Royce ще бъде построен върху самоносеща конструкция, защото ще се прави на базата на Phantom, което автоматически означава, че няма и практичен начин за монтиране на три оси.

Шестколесен всъдеход Rolls-Royce?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    19 3 Отговор
    Егати и тъпата рисунка
  • 2 Пешо

    10 0 Отговор
    Да го направят 8х8, вече всеки втори прави 6х6

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    Направо с гъсеници , и без това няма да се кара с повече от 100 и то основно в пясъка на "близкия изток" , тъкмо шейховете няма да засядат !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.