3 Януари, 2018 14:36 2 011 4

Стол, джобен формат (ВИДЕО)

  • стол-
  • сгъваем-
  • zen
Стол, джобен формат (ВИДЕО) - 1

Едва ли някой си е помислял да носи навсякъде със себе си стол. В много случаи обаче всеки от нас е имал нужда от такъв. Именно за подобни нужди е създаден и столът, джобен формат, носещ наименованието ZEN.

Стол, джобен формат (ВИДЕО)

Конструкцията му е телескопична и в сгънато положение прилича на компактен чадър. Разгъването му става много лесно - в три действия. Телескопичната основа служи за крак, двете половинки на външната част на корпуса изпълняват ролята на разпънки, а между тях е закрепен здрав ремък.

Стол, джобен формат (ВИДЕО)

Целият стол тежи 360 грама, но издържа тежест от 150 килограма. Цената на ZEN при предварителна поръчка е $59, а първите екземпляри ще се появят през март тази година. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    4 2 Отговор
    А какво ще стане, ако човек има малък проблем с вистибуларния апарат ? Сигурно ще пада настрани, при тази единична опора !
  • 2 Емил

    4 1 Отговор
    Хлапашки дизайн за недорасляци! Да седне на тоя стол дебелогъзото му гадже!
  • 3 ДДД

    0 0 Отговор
    а рекламата видяхте ли?
    3 човека в една стая
    ама кои да я измисли:)
  • 4 Morgoth

    0 0 Отговор
    Това не е стол, а облегалка - тежестта ти продължава да бъде основно върху краката и съответно не можеш да си починеш. Същото е като да е облегнеш на стената. Да не говорим, ако този допълнителен крак реши да се плъзне и да се счупи, защото изглежда доста крахък в седалищната част.